ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το συγκινητικό μήνυμα της Νατάσας Παζαΐτη για τον Παιδικό Καρκίνο

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook η Νατάσα Παζαΐτη, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή στέλνει το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου.

«Το viral πορτρέτο του παιδικού καρκίνου συγκλονίζει…», αναφέρει στην ανάρτησή της η Νατάσα Παζαΐτη, ανεβάζοντας παράλληλα μία φωτογραφία με ένα κοριτσάκι που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Δείτε αναλυτικά όσα έγραψε στο facebook η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή:

Loading...

Το viral πορτρέτο του παιδικού καρκίνου συγκλονίζει……..

Σκληρό, αληθινό, ανθρώπινο. Ο φωτογράφος Andy Whelan ξέρει τι σημαίνει να απαθανατίζεις την αλήθεια και αυτό έκανε με ένα πορτρέτο της κόρης του, Τζέσικα. Η μικρή που δίνει μια άνιση, σκληρή μάχη με τον καρκίνο, είναι το θέμα στην πιο συγκλονιστική δουλειά του μέχρι τώρα.

Σε αυτή τη λήψη η Τζέσικα αποτραβιέται από τους γονείς της παλεύοντας με τον πόνο. “Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του καρκίνου” έγραψε ο ίδιος στο Facebook. “Οι φλέβες του μωρού μου διακρίνονται κάτω από το δέρμα της, ένα μόνο δάκρυ κυλά στο μάγουλό της, το σώμα της σφίγγεται και το πρόσωπό της παραμορφώνεται από τον πόνο” συνεχίζει.

“Με τη φωτογραφία αυτή δεν θέλω να προσβάλω ή να ενοχλήσω κανέναν. Ίσως βλέποντάς την κάποιοι άνθρωποι να καταλάβουν πόσο εφιαλτικός είναι ο παιδικός καρκίνος και ίσως οι ίδιοι άνθρωποι να μπορέσουν να κάνουν κάτι στο μέλλον, ώστε κανένα παιδί να μη χρειάζεται να βιώνει τέτοιον πόνο και κανένας γονιός να μην αναγκάζεται να βλέπει το ίδιο του το αίμα και την σάρκα να διαλύονται καθημερινά” …….

loading...

 

www.cnn.gr

loading...