ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Συγκινητικές φωτογραφίες μπαμπάδων που μεγαλώνουν μόνοι τους τα παιδιά τους

Όταν η αγάπη και η αφοσίωση ξεπερνούν τα πάντα…

«Ορφανός μένεις από μητέρα και όχι από πατέρα», αναφέρει πολύ σοφά ο λαός μου, θέλοντας μ’ αυτό το ρητό να επισημάνει τον σπουδαίο και καθοριστικό ρόλο της μητέρας στη ζωή ενός παιδιού.

Έτσι λοιπόν το να μεγαλώνει ένας άντρας το παιδί του μόνος του, είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο. Ειδικά όταν το παιδί είναι θηλυκού γένους, καθώς η μητέρα αποτελεί πάντα πρότυπο για το μικρό της κοριτσάκι.

Ο Μπαράκ Ομπάμα είχε πει κάποτε: «Κάθε ανόητος μπορεί να έχει ένα παιδί. Αυτό δε σε κάνει πατέρα. Είναι το θάρρος που χρειάζεται κάποιος για να μεγαλώσει ένα παιδί, αυτό σε κάνει πατέρα».

Οι μπαμπάδες στις παρακάτω φωτογραφίες αποδεικνύουν και μάλιστα με το παραπάνω, ότι το θάρρος είναι δεδομένο στην ανατροφή των παιδιών τους, χαρίζοντας μας κάποιες από τις πιο γλυκές στιγμές της δύσκολης καθημερινότητάς τους με τις κόρες τους.

Loading...

Πατέρας δεν ήξερε πως να φτιάξει όμορφες κοτσίδες στα μαλλιά της κόρης του και έτσι πήγε σε ειδικό ινστιτούτο ομορφιάς για να μάθει να το κάνει. Απ’ ό,τι βλέπουμε τα κατάφερε μια χαρά.

loading...

«Ώρα να βαφτούμε μπαμπά»

«Η κόρη μου, μου ζητούσε καιρό να της μάθω πώς κάνουμε αποτρίχωση στα πόδια. Σήμερα λοιπόν ήρθε η μέρα!»

Ο συγκεκριμένος μπαμπάς για να πάει ασορτί με την κόρη του που ήταν ντυμένη πριγκίπισσα, ντύθηκε νεράιδα

«Η κόρη μου κλείνει τα 4 σήμερα. Αυτή είναι η πρώτη μου προσπάθεια να φτιάξω τούρτα ως ανύπαντρος πατέρας. Ελπίζω να της αρέσει»

«Είναι ημέρα ομορφιάς και ταινίας με τις κόρες μου»

Αυτός ο άντρας μεγαλώνει μόνος του τα παιδιά του και είναι μόλις 19 χρονών

«Συμβαίνει πολύ συχνά στην καθημερινότητα μας και ομολογώ ότι έχει πλάκα»

«Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνος σου την κόρη σου αλλά σίγουρα ζεις πράγματα τα οποία άλλοι πατεράδες μπορεί να μην ζήσουν ποτέ»


 

protothema.gr

loading...