Newsitamea.gr
ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Shannen Doherty στέλνει μήνυμα υποστήριξης στον Michael Bublé έπειτα από τη διάγνωση του γιου της με καρκίνο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

shannen-1-850x855

Όταν κάποιος έρχεται αντιμέτωπος με το θάνατο νιώθει συνήθως βαθιά ταπείνωση και στρέφεται για βοήθεια στους άλλους και, κάποιες φορές, σε ανώτερη δύναμη. Μία ασθένεια όπως ο καρκίνος απειλεί τη ζωή μας και ταυτόχρονα τσεκάρει το ψυχικό μας σθένος και την επιμονή μας.

H Shannen Doherty δίνει μάχη με τον καρκίνο του μαστού εδώ και πολλούς μήνες. Δεν διστάζει να μιλήσει γι’ αυτό δημόσια και να εκφράσει την αδυναμία της σε φίλους και θαυμαστές. Επίσης, έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες της που δείχνουν το Γολγοθά της και αποδεικνύουν πως ο καρκίνος δεν κάνει διακρίσεις. Δεν νικιέται από τη λάμψη και την αίγλη των διασήμων.

Όμως, δεν είναι η μόνη διάσημη που μάχεται ενάντια σ’ αυτόν τον ύπουλο εχθρό. Ο 3χρονος γιος του τραγουδιστή Michael Bublé, ο Noah, διαγνώστηκε και αυτός πρόσφατα με καρκίνο. Για έναν πατέρα, σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να ακούει κάτι τέτοιο. Και ο ίδιος και η σύζυγός του παραμέρισαν την καριέρα τους για να είναι κοντά στο γιο τους. Ίσως να είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσει κανείς πλήρως τη στεναχώρια τους, όμως η Shannen  θέλει να πει κάποια ενθαρρυντικά λόγια από ψυχής σ’ αυτόν και την οικογένειά του.

Η Shannen Doherty  μάχεται ενάντια στον καρκίνο του μαστού και υποβάλλεται σε θεραπείες τους λίγους τελευταίους μήνες.

shannen-2-850x848

Η Doherty  έχει μιλήσει για το πόσο δύσκολη είναι αυτή η εμπειρία. Ανάφερε όμως πως συνεχίζει να την κάνει όλο και πιο δυνατή με το να τη ρίχνει και να την ξανασηκώνει.

michael-3-850x852

Ο τραγουδιστής Michael Bublé αντιμετωπίζει και εκείνος τον καρκίνο – στο πρόσωπο του γιου του.

ichael-4-850x857

Όπως είναι φυσικό, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του είναι συντετριμμένοι από την ασθένεια του 3χρονου αγοριού.

michael-5-850x1071

Η Shannen  πρόσφατα παρευρέθηκε σε δημοφιλή εκδήλωση, στις 5 Νοεμβρίου, και σε συνέντευξή της σε τοπικό κανάλι μίλησε με ενθαρρυντικά λόγια για τον Bublé και την οικογένειά του.

michael-6-850x848

Ανέφερε τα εξής: «Απλώς εμπιστευτείτε τους γιατρούς σας. Να είστε σίγουροι πως έχετε υπέροχους γιατρούς, μία υπέροχη ομάδα και να γνωρίζετε πως οργανώσεις όπως η Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία και η Stand Up For Cancer  κάνουν πολύ καλή δουλειά».

Πρόσθεσε τα εξής: «Εάν κάποιος έχει θετική σκέψη και στάση προς τη ζωή και πιστεύει πως όλα θα πάνε καλά τότε, όντως, όλα έχουν θετική έκβαση».

Επιμέλεια κειμένου: Σωτηριάδου Χριστίνα

Πηγή κειμένου και εικόνων http://www.littlethings.com

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

M M