Newsitamea.gr
ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σε κάποια αγαπημένη μας Γυναίκα μπορεί να κρύβεται ο Πόνος. Ας τον Σταματήσουμε!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

** Η Ενδομητρίωση είναι μια γυναικολογική πάθηση, η οποία προσβάλλει 1 στις 10 γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας παγκοσμίως.

Στις 20 Μαΐου 2017, τρέχουμε όλοι μαζί στον Πειραιά για καλό σκοπό! Συμμετέχουμε στο “Endomarch Piraeus Night Run by Stoiximan.gr” για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για την Ενδομητρίωση, τη χρόνια γυναικεία πάθηση που ταλαιπωρεί χιλιάδες γυναίκες παγκοσμίως!

Το “ENDOMARCH PIRAEUS NIGHT RUN by Stoiximan.gr”  πραγματοποιείται από την ΑμΚΕ “AWARE” στο πλαίσιο του παγκόσμιου κινήματος “Endomarch Worldwide” που δραστηριοποιείται σε 63 πόλεις & χώρες του κόσμου και ευαισθητοποιεί το ευρύ κοινό για αυτή την ‘άγνωστη’ και ‘ύπουλη’ γυναικολογική πάθηση. Μία στις δέκα γυναίκες παγκοσμίως υποφέρουν καθημερινά από Ενδομητρίωση ενώ άλλες δεν γνωρίζουν καν ότι πάσχουν από αυτήν!

Η ευαισθητοποίηση μπορεί να βοηθήσει στην έγκαιρη διάγνωση, την περίθαλψη αλλά και τη σωστή αντιμετώπιση και θεραπεία. Μπορούμε μαζί να απαλύνουμε τον πόνο και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των γυναικών που πάσχουν.

Τρέχουμε στο 1ο ΝIGHT Run/March του Πειραιά, το Σάββατο 20 Μαΐου, στις 20:00 για 5 ή 10 χιλιόμετρα ή περπατάμε για 2.5 χιλιόμετρα με κόστος συμμετοχής από 5 ευρώ. Ευαισθητοποιούμαστε και ευαισθητοποιούμε… για να βάλουμε τέλος στην άγνοια και να αντιμετωπίσουμε την Ενδομητρίωση και την γυναικεία υγεία σωστά!

** Μέρος των Εσόδων του “Endomarch Piraeus Night Run/March by Stoiximan.gr” θα δοθούν και στον “ΞΕΝΩΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣ” του ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ! Η Δράση με αυτόν τον τρόπο σκοπεύει να στηρίξει φέτος – εκτός από την ενημέρωση για την Ενδομητρίωση και τις χρόνιες γυναικολογικές παθήσεις – και μια σημαντική προσπάθεια προς όφελος των γυναικών και την καταπολέμηση της βίας. Μια εξίσου σημαντική προσπάθεια για τις γυναίκες στην οποία αξίζει να συνεισφέρουμε!

***Τι είναι η Ενδομητρίωση;

Η Ενδομητρίωση είναι μια γυναικολογική πάθηση, η οποία προσβάλλει 1 στις 10 γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας παγκοσμίως. Ενοχοποιείται για προβλήματα υπογονιμότητας και συχνά δεν δίνει ορατά συμπτώματα! Η διάγνωση δεν είναι εύκολη και η ασθένεια εντοπίζεται συνήθως μόνο μετά από αποτυχημένες προσπάθειες σύλληψης. Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως η ασθένεια ή/και η λάθος διάγνωσή της μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα υγείας, όπως ισχυρούς πόνους, ανεπάρκεια οργάνων και άλλες παρενέργειες που ενδέχεται να αποδειχθούν απειλητικές ακόμη και για την ίδια τη ζωή μιας νέας γυναίκας!

[Την Δράση “Endomarch Greece” υπογράφει ο Επικεφαλής του Κινήματος στην Ελλάδα & Δημιουργός της AμΚΕ “ΑWARE” κ. Γεώργιος Χείλαρης – Χειρουργός, Γυναικολόγος – Ογκολόγος – M.D., FΑCOG, www.hilaris.org]

Δήλωσε Συμμετοχή στο www.endomarch.gr μέχρι τις 15 Μαΐου!

Instagram: endomarch_greece, Facebook: Endomarch Greece, email: info@endomarch.gr

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika