Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

«Σ’ αγαπώ και μου λείπεις»!Τα τελευταία λόγια 4χρονου στον πατέρα του πριν ξεψυχήσει

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

agapo_kai_mou_leipeista_teleftaia_logia_4chronou

Κατηγορείται η μητέρα του για το θάνατό του

Τις τελευταίες κουβέντες που άκουσε από το στόμα του τετράχρονου γιου του Τάιλερ, λίγο πριν ξεψυχήσει ανέφερε στο δικαστήριο ο πατέρας του, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης δολοφονίας του παιδιού του από την ίδια του τη μητέρα.

«Σε αγαπώ, μου λείπεις», ήταν τα λόγια του μικρούλη Τάιλερ, ο οποίος στις 29 Μαΐου 2009 βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του στο Μπρισμπέιν έχοντας στο κορμάκι του πάνω από 70 τραύματα και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Η μητέρα του, Χάιντι Στρίμπακ μαζί με τον πρώην σύντροφός της Μάθιου Σκόουν κατηγορούνται για τη δολοφονία του μικρού.

Ο πατέρας του Τάιλερ, ο οποίος πήρε διαζύγιο από τη μητέρα του παιδιού το 2008 κατέθεσε στο δικαστήριο ότι την τελευταία φορά που μίλησε με τον μικρό του είπε ότι τον αγαπά και του λείπει.

Πρόσθεσε ακόμα ότι τον έπαιρνε τηλέφωνο κάθε βράδυ στις 20:00 πριν πέσει για ύπνο για να τον καληνυχτίσει και ότι την τελευταία φορά που τον είχε πάρει σπίτι του, του είχε πει πως ο φίλος της μαμάς τον χτύπησε στο κεφάλι.

Σε ερώτηση μάλιστα του δικαστηρίου γιατί δεν το είχε καταθέσει αυτό στην αρχική του κατάθεση στην αστυνομία, ο κ. Κομπς απάντησε ότι εκείνη την περίοδο ήταν πολύ ταραγμένος από την απώλεια του γιου του.

031116121004_4344.jpg

Ο παιδίατρος, Ρόι Κιμπλ που κατέθεσε επίσης στο δικαστήριο υποστήριξε ότι το παιδί κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να πονούσε πολύ από τα χτυπήματα που βρέθηκαν στο κορμάκι του, αλλά θα ανάρρωνε πλήρως αν η μητέρα του το είχε πάει νωρίτερα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μία εβδομάδα πριν πεθάνει με τραύματα στο χέρι και νοσηλεύτηκε για πέντε μέρες, αφού οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή φλεγμονή στο δάχτυλό του.

agapo_kai_mou_leipeista_teleftaia_logia_4chronou

Η μητέρα του και ο πρώην σύντροφός της υποστήριξαν ότι τα τραύματα στο κορμί του Τάιλερ προέκυψαν από χτυπήματα και ατυχήματα που είχε το παιδί

«Είχε πολλές μελανιές στο κορμί του, πολύ περισσότερες από όσες θα μπορούσε να δικαιολογήσει ένα ατύχημα πάνω στο παιχνίδι. Το παιδί είχε περισσότερα από ένα χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα, κάτι που δείχνει ότι δέχθηκε πολλά χτυπήματα για να έχει τόσες μελανιές», κατέθεσε ο παιδίατρος.

Ο θείος πάλι του παιδιού, κατέθεσε ότι έβλεπε πως το παιδί δεν ήταν καλά και μάλιστα όταν πέθανε είπε στην πρώην σύντροφό του ότι το σκότωσε ο σύντροφος της μητέρας του.

Η δίκη συνεχίζεται.

www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρίση στον γάμο μετά το 1ο παιδί: γιατί συμβαίνει και πώς να την προλάβετε

Efi Nika

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika