Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε ΕΛΤΑ και ΕΥΔΑΠ!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Μέσω του ΑΣΕΠ θα γίνουν οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα ΕΛΤΑ και την ΕΥΔΑΠ για χιλιάδες υποψηφίους, με απολυτήριο Λυκείου. Πρόκειται για 810 θέσεις με συμβάσεις αορίστου χρόνου.

Οι διαγωνισμοί θα είναι δύο. Ο ένας αφορά στα ΕΛΤΑ και γίνεται για να καλυφθούν 510 θέσεις εκ των οποίων οι 250 είναι θέσεις ταχυδρόμων-διανομέων, 215 θέσεις υπαλλήλων εσωτερικής εκμετάλλευσης, 25 θέσεις Διοικητικών υπαλλήλων, 25 θέσεις οδηγών και 15 θέσεις διαμετακομιστών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πρόκειται για τις πρώτες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα ΕΛΤΑ μετά από 10 χρόνια.

Σε ό,τι αφορά στην ΕΥΔΑΠ οι 300 θέσεις που θα προκηρυχθούν αφορούν σε όλες τις ειδικότητες και ο διαγωνισμός μέσω του ΑΣΕΠ θα γίνει για προσλήψεις με συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Οι ειδικότητες:

5 Μηχανολόγοι ΔΕ

5 Ηλεκτρολόγοι ΔΕ

15 Τεχνίτες αυτοκινήτων ΔΕ

3 ΔΕ Δομικών Εργων

37 Οδηγοί ΔΕ

5 Γραμματείς ΔΕ

5 Καταμετρητές ΔΕ

25 Φύλακες ΔΕ

20 Προσωπικό Η/Υ ΔΕ

2 Εργάτες ΥΕ

75 Αποθηκάριοι ΥΕ

Παράλληλα θα υπάρξουν θέσεις ΠΕ για προγραμματιστές Η/Υ, μηχανικούς, χημικούς μηχανικούς, τοπογράφους, μηχανολόγους κ.α.

 

aftodioikisi.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika