Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Πριν έναν Χρόνο έχασαν και τα 3 Παιδιά τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Σήμερα η αγκαλιά τους γεμίζει ξανά με Χαρά!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Στις 4 Μαΐου, 2007, η οικογένεια Coble από την Καλιφόρνια είχε μόλις γιορτάσει τα πέμπτα γενέθλια του γιου τους, Kyle. Μαζί με τις αδελφές του (Emma τέσσερα χρονών και Katie δύο χρονών), την μητέρα του Lori και την γιαγιά του Cindy, είχαν περάσει το πρωί σε ένα εμπορικό κέντρο, όπου ο Kyle μπήκε στη ρόδα του λούνα πάρκ και στο κατάστημα κατοικίδιων ζώων.

Όταν ήρθε η ώρα για τον μεσημεριανό ύπνο των παιδιών, μπήκαν στο αυτοκίνητο για να γυρίσουν σπίτι. Κόλλησαν όμως στην κίνηση και η Lori γύρισε να κοιτάξει την μικρότερη κόρη της. Ήταν η τελευταία φορά που είδε την κόρη της να γελά.

1

Ξαφνικά, το αυτοκίνητο τράκαρε με μεγάλη ταχύτητα με ένα φορτηγό που μετέφερε 40.000 κιλά φορτίου. Η Lori και η μητέρα της έμειναν αναίσθητες από την πρόσκρουση. Αλλά τα παιδιά στο πίσω κάθισμα τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά. Η οικογένεια πήγε αμέσως στο νοσοκομείο.

2

Όταν ο σύζυγος και ο πατέρας των παιδιών έμαθε για το ατύχημα, έσπευσε στο νοσοκομείο. Οι δύο μικρές κόρες του ήταν ήδη νεκρές. Υπήρχε ακόμη κάποια ελπίδα για τον Kyle, αλλά οι τραυματισμοί του αποδείχθηκαν σοβαροί. Με βαριά καρδιά, αποφάσισαν να απενεργοποιήσουν το μηχάνημα υποστήριξης της ζωής του. Μαζί με τη σύζυγό του, ο Chris κάθισε στο κρεβάτι μέχρι ο μικρός να αφήσει την τελευταία του πνοή.

3

Οι γονείς είδαν τους Kyle, Katie, και Emma μια τελευταία φορά πριν από την κηδεία τους.

4

Ο πόνος τους ήταν αφόρητος. Η Lori και ο Chris ζούσε σε μια γειτονιά με πολλά παιδιά. Κάθε φορά που άκουγαν τα γέλια τους, έκλειναν τα παράθυρα και πήγαιναν στο πίσω μέρος του σπιτιού τους. Στις Απόκριες, έφευγαν από την πόλη, έτσι ώστε να μην χρειαζόταν να δουν όλα τα παιδιά που χτυπούσαν το κουδούνι της πόρτας τους. Ήταν απλά πάρα πολύ στεναχωρημένοι και οι δύο.

5

Οι δυο τους έκαναν μια συμφωνία, να μην βάλουν ποτέ τέλος στην δική τους ζωή. Ήταν κάτι που σκέφτονταν από καιρό, γιατί η ζωή τους δεν είχε νόημα χωρίς τα παιδιά τους.

6

Πήραν και μια άλλη απόφαση μέσα στη θλίψη τους: τρεις μήνες μετά το ατύχημα, ο Chris και Lori αποφάσισαν ότι ήθελαν να κάνουν περισσότερα παιδιά. Δεν ήθελαν να ζήσουν με αυτόν τον τρόπο πια. Έτσι άρχισαν θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης με την ελπίδα να συλλάβουν παιδί. Τελικά έκαναν τρίδυμα. Δύο κορίτσια και ένα αγόρι ήταν το αποτέλεσμα. Ακριβώς όπως η Emma, ??η Katie, και ο Kyle. Το θεώρησαν σημάδι από το θεό και ήταν πολύ ευτυχισμένοι!

7

Σχεδόν ένα χρόνο μετά αφού είχαν χάσει τον Kyle, την Emma και την Katie, το ζευγάρι καλωσόρισε τρίδυμα τους την Ashley, την Elie και τον Τζέικ. «Ποτέ δεν θα αντικαταστήσουν τον Kyle, την Emma, και την Katie», δήλωσε η Lori. «Υπάρχει χαρά στο σπίτι και πάλι. Υπάρχει χαρά στις καρδιές μας και πάλι. Γεμίζουν τη ζωή μας με αγάπη, ευτυχία και γέλιο».

8

Τα τρίδυμα γνωρίζουν ότι πριν γεννηθούν είχαν άλλα τρία αδέλφια. Οι φωτογραφίες τους κρέμονται παντού στο σπίτι και οι γονείς τους μιλούν για αυτά συχνά. Ο Kyle, η Emma και η Katie δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

 

 

Hefty,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λατρεμένη ανιψούλα, πήγε τον vεκρό θείο της σε τράπεζα με το καροτσάκι για να υπογράψει δάνειο 3.000 ευρώ – BINTEO

Efi Nika

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του

Efi Nika