Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Πώς ένα πρόβλημα υγείας μεταμόρφωσε το όμορφο μοντέλο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Πώς ένα πρόβλημα υγείας μεταμόρφωσε το όμορφο μοντέλο

Ένα εντυπωσιακό μοντέλο αποφάσισε να μοιραστεί με τον κόσμο την περιπέτειά της με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε ως αποτέλεσμα να πάρει πολλά κιλά.

Η Βίκυ Πέρεζ παρατήρησε για πρώτη φορά πως έπαιρνε βάρος τον Οκτώβριο του 2015 και μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο, από τα 57 κιλά που ζύγιζε έφτασε στα 78 κιλά. Το πρόσωπό της και τα πόδια της άρχισαν να πρήζονται τόσο πολύ που δεν μπορούσε να φορέσει ούτε παπούτσια.

gbnaadtn2

Η νεαρή γυναίκα και μητέρα ενός παιδιού διαγνώστηκε τελικά πως πάσχει από τη νόσο Cushing, μία ορμονική διαταραχή που οφείλεται σε υψηλά επίπεδα κορτιζόλης (ανήκει στις στεροειδείς ορμόνες) στο αίμα. Όπως της είπαν, όλα προκλήθηκαν λόγω όγκου στην υπόφυση.

«Έπαθα σοκ όταν παρατήρησα το πρήξιμο στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια μου. Αισθανόμουν διαρκώς πρησμένη και αφορούσα αντρικά παπούτσια. Φυσικά δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι», δηλώνει η ίδια. «Συνέχισα να γυμνάζομαι στο γυμναστήριο και συνειδητοποίησα ότι έτσι έκανα περισσότερη ζημιά».

Τον Φεβρουάριο του 2016, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από έντονη αναφυλαξία σε όλο της το σώμα. «Όταν είδα τα εξανθήματα, θεώρησα πως πρόκειται για αλλεργία, αλλά την επόμενη ημέρα δε μπορούσα να αναπνεύσω.. Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Αλαμπάμα, διαπίστωσαν ότι είχα όγκο στον εγκέφαλο. Φοβήθηκα ότι θα πέθαινα», αναφέρει.

gbnaadtn1

Ύστερα από δύο χειρουργικές επεμβάσεις, η υγεία της γυναίκας άρχισε να δείχνει σημάδια βελτίωσης. Η ίδια κοιτά σήμερα το μέλλον με αισιοδοξία: «Εστιάζω πλέον στο γιο μου και στις σπουδές μου».

gbnaadtn3

ΠΗΓΗ: www.newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika