Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Πήγαν στο Κρεβάτι της για να της πουν το Τελευταίο Αντίο. Τότε νιώθουν ΚΑΤΙ στα χέρια τους.!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Πήγαν στο Κρεβάτι της για να της πουν το Τελευταίο Αντίο. Τότε νιώθουν ΚΑΤΙ στα χέρια τους.

H Francesca και ο Lee Moore-Williams καθόντουσαν με τη Bella, την 18 μηνών κόρη τους που πέθαινε, όταν ήρθε η ώρα να κλείσουν τη μηχανική υποστήριξη και να την αποχαιρετήσουν για πάντα…

Αλλά καθώς οι γιατροί αφαιρούσαν τα μηχανήματα, οι γονείς της μικρής βίωσαν ένα θαύμα. Αντί να πεθάνει, το κορίτσι άρχισε να κλωτσάει και να ουρλιάζει.

Αρχικά παρατήρησαν ότι η Bella ήταν πολύ άσχημα κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών. Όταν γύρισαν στο σπίτι τους, πήγαν την κόρη τους στον γιατρό και έμαθαν ότι υπήρχαν ανωμαλίες στον εγκέφαλο του μικρού κοριτσιού τους και ότι η κατάστασή της ήταν κρίσιμη.

Μέσα σε εβδομάδες, το νήπιο είχε γίνει πολύ άσχημα, τόσο που αποφάσισαν να σταματήσουν την μηχανική υποστήριξη.

Τράβηξαν ακόμα και μία τελευταία οικογενειακή φωτογραφία για να τη θυμούνται.

“Όλη η οικογένεια ήρθε για να την χαιρετήσει. Δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι, “γιατί σε μας”. Ήταν πολύ δύσκολες στιγμές,» θυμάται η Francesca

Αλλά αντίθετα με τις προσδοκίες, μέσα σε 30 λεπτά, το οξυγόνο είχαν επανέλθει σε κανονικά επίπεδα στο σώμα της. Αντί να την αφήσουν να πεθάνει, η μάχη τώρα ήταν να την κρατήσουν ζωντανή.

Οι γιατροί αργότερα διέγνωσαν την Bella με έλλειψη βιοτινιδάσης, μία κατάσταση στην οποία το σώμα δεν παράγει αρκετά από τη βιταμίνη βιοτίνη που είναι απαραίτητη για την υγιή ανάπτυξη των κυττάρων.

Ενώ είναι θανάσιμη αν δεν αντιμετωπιστεί, μπορεί εύκολα να ελεγχθεί με φαρμακευτική αγωγή.

5 μήνες αργότερα, συνέχισε να καλυτερεύει. Τα μαλλιά της που είχαν πέσει κατά τη διάρκεια που ήταν άρρωστη, έχουν επανέλθει και έχει ξεκινήσει να περπατάει και να μιλάει.

Τώρα, η οικογένεια ανυπομονεί να ζήσει το θαύμα των Χριστουγέννων μαζί με το δικό τους θαύμα.

“Έκανε την οικογένειά μας τέλεια και είναι απίστευτο να βλέπω το πόσο μεγαλώνει. Όταν λέει “μαμά” μου ραγίζει την καρδιά,» είπε η Francesca.

Νιώθουν σαν να κέρδισαν το λαχείο.

ΠΗΓΗ: fanpage.gr  ,   diaforetiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

M M

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou