Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Πέθανε μετά από 54 χρόνια στο νοσοκομείο- Μια απίστευτη ιστορία που συγκινεί!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Πέρασε 54 ολόκληρα χρόνια στο ίδιο νοσοκομείο Ένας Βρετανός στρατιωτικός έφυγε από τη ζωή, αφού πέρασε 54 ολόκληρα χρόνια στο ίδιο νοσοκομείο.

Ο Τζέιμς Μόρις διεκομίσθη σε νοσοκομείο με σπασμένο πόδι το 1962, σε ηλικία 21 ετών, αλλά ποτέ δεν γύρισε σπίτι του, καθώς υπέστη καρδιακό επεισόδιο στο χειρουργικό τραπέζι και έμεινε από τότε «φυτό».

Ο Τζέιμς, που μπορούσε να πει μόνο τρεις λέξεις, πέθανε πριν από μερικές ημέρες και φέρεται να είναι ο ασθενής που έζησε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον σε νοσοκομείο, στην ιστορία της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο αδελφός του, Καρλ Μόρις, 62 ετών, από το βόρειο Λάναρκσαϊρ, είπε: «Με το πέρασμα των ετών είχαμε βρει έναν τρόπο να επικοινωνούμε μαζί του. Ήταν μαζί μας νοητικώς, αλλά δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί μας. Το μόνο που είχε μάθε όλα αυτά τα χρόναι ήταν τρεις λέξεις: “σπίτι”, “παμπ” και “άλογα” – που ήταν και οι τρεις μεγάλες του αγάπες».

Και συνέχισε: «Κάποιες φορές τον παίρναμε από το νοσκομείο και πηγαίναμε διακοπές στη Βρετανία, γνωρίζοντας πόσο αγαπούσε τις παμπ».

Ο Τζέιμς Μόρις υπηρετούσε στους Cameronians, ένα επίλεκτο τάγμα Βρετανών τυφεκιοφόρων στη Γερμανία, όταν τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα. Αλλά παρότι είχε σπάσει μόνο τη μύτη του και το μηριαίο οστό του του δεξιού του ποδιού, όταν επέστρεψε στη Σκωτία για να κάνει νέα επέμβαση στο πόδι του, υπέστη ανεπανόρθωτη ζημιά κατά τη διάρκεια της επέμβασης και ένα μέρος του εγκεφάλου του κυριολεκτικά «έσβησε».

Ο Μόρις μετά από αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Wester Moffat, όπου παρέμεινε επί 54 χρόνια πριν φύγει από τη ζωή, ανήμερα το Πάσχα.

 

Tromaktiko,madata

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou