Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN

Πελάτης με Σύνδρομο Down ήθελε να κάνει ένα “Τατουάζ”. Μόλις ο Ιδιοκτήτης του Στούντιο κατάλαβε ΤΙ εννοούσε, τα Έχασε!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο Jason Ward είναι καλλιτέχνης τατουάζ σε στούντιο στο Hamilton, της Νέας Ζηλανδίας.

Έχει δει κάθε είδους πελάτες να έρχονται στο κατάστημά του, αλλά κανένας δεν μοιάζει σαν τη Suzie. Μία Παρασκευή, μπήκε στο κατάστημα, έβαλε μια στοίβα από προσωρινά τατουάζ πάνω στο γραφείο του και του ζήτησε να της τα εφαρμόσει.

Κάποιοι ίσως νομίσουν ότι το αίτημά της είναι παράξενο, αλλά ο Jason κατάλαβε ότι μερικά λεπτά καλοσύνης μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη μέρα της, και έτσι ενέδωσε.

ADVERTISING
inRead invented by Teads

View image on Twitter

View image on Twitter

Follow

The Daily Saint @thedailyst

Every Friday, #tattoo artist Jason Ward gives Suzie Berry, who has Down syndrome, new “ink.” http://bit.ly/1wY0fKi 

  • Retweets

  • 11 like

Η καλοσύνη του Jason έκανε μεγάλη διαφορά. Από εκείνη την επίσκεψη, η Suzie επιστρέφει κάθε Παρασκευή για να κάνει άλλα τατουάζ. Η Suzie πηγαίνει σε κέντρο φροντίδας για να επιδείξει τα προσωρινά της έργα τέχνης. Το να κάνει νέο προσωρινό τατουάζ είναι η καλύτερη στιγμή της εβδομάδας για εκείνη, και ίσως και για τον Jason.

View image on Twitter

Follow

Bored Panda @boredpanda

Tattoo Artist Gives Woman With Down Syndrome Free Tattoos Every Friday (5 pics): http://www.boredpanda.com/suzie-down-syndrome-stick-on-tattoo-jason-ward-muscle-ink/ #tattoo

  • 129129 Retweets

  • 146146 likes

Χρειάζονται μόλις μερικά λεπτά του χρόνου μας για να κάνουμε τη ζωή κάποιου άλλου ατόμου λίγο καλύτερη. Χρειαζόμαστε περισσότερα άτομα σαν τον Jason στον κόσμο μας! 

 

Hefty,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρέθυμνο: αστυνομικός έσωσε 6χρονη και τον μπαμπά της από βέβαιο πνιγμό

Penni Syggrou

Άρπαξε τον σταυρό και την χτύπησε: Χαμός σε κηδεία πάνω από τον τάφο του νεκρού, ο αδερφός τσακώθηκε με τη νύφη – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika