ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Πακιστανός κουρέας κουρεύει τους πελάτες του με την φωτιά

Πακιστανός κουρέας κουρεύει τους πελάτες του με την φωτιά

Έναν πρωτότυπο αλλά ταυτόχρονα άκρως επικίνδυνο τρόπο βρήκε ένας κουρέας στο Πακιστάν να κουρεύει τους πελάτες του. Αντί για ψαλίδια και ξυράφια, ο Πακιστανός κουρέας με την πυρόξανθη φράντζα χρησιμοποιεί δύο χτένες, μπόλικη λευκή σκόνη και έναν αναπτήρα.

Σύμφωνα με βίντεο που δημοσίευσε ένας δημοσιογράφος από το Πακιστάν στο Twitter, ο άνδρας βάζει φωτιά στα μαλλιά ενός πελάτη του, την οποία προσπαθεί να τιθασεύσει με δύο χτένες. Δυστυχώς, το βίντεο δεν δείχνει το αποτέλεσμα, όμως, αν κρίνουμε από την άνεση με την οποία κινείται ο κουρέας, δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί αυτή την μέθοδο.

Να σημειώσουμε, ότι η χρήση της φωτιάς για την λείανση της τρίχας χρησιμοποιείται και από άλλους κομμωτές, ειδικά σε μακριά μαλλιά. Ωστόσο, δεν έχουμε ξαναδεί ένα φλογισμένο κεφάλι παρόμοιο με εκείνο του Πλούτωνα, όπως τον αποτύπωσε η Disney.

I can now confirm that the Hair Stylist here is Shafqat Rajpoot from the Pakistani city of Bahawalpur- calls it ‘Fire Cutting’ technique pic.twitter.com/VJzy3CGUCm

— omar r quraishi (@omar_quraishi) January 15, 2017ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr


ΔΕΙΤΕ περισσότερα
loading...
loading...