Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Όταν ήταν μικρός τον Κορόιδευαν και τον Φοβόντουσαν. Σήμερα όμως παίρνει την ΠΙΟ γλυκιά Εκδίκηση!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Ο Jono Lancaster ζει στη Μεγάλη Βρετανία. Είναι ψηλός, ξανθός, δουλεύει σαν μοντέλο και υποφέρει από το σύνδρομο Treacher Collins. Αυτή είναι μία πολύ σπάνια κληρονομική ασθένεια που προκαλεί αλλαγές στην δομή του προσώπου. Έτσι, έχει ένα παραμορφωμένο πρόσωπο και όπως καταλαβαίνετε πάντα τον πείραζαν στο σχολείο. 

Τα παιδιά έτρεχαν για να κρυφτούν όταν τον έβλεπαν. Ήταν το πιο σκοτεινό κομμάτι των παιδικών του χρόνων και τον επηρέασε πάρα πολύ.

Παρόλα αυτά, μεγάλωσε με αρκετή αισιοδοξία και δεν άφησε την ασθένειά του να τον λυγίσει. Το όνειρό του είναι να εμπνέει άλλους, ειδικά τα παιδιά που πάσχουν από την ίδια κατάσταση.

13

Τον Νοέμβριο του 2014, πήρε ένα γράμμα από τη μητέρα ενός μωρού. Ο γιος της, ο 2χρονος Zackary, πάσχει από το ίδιο σύνδρομο. Επίσης, έμαθε πως ο Zackary μπορεί να ζει χάρη σε ένα πλαστικό σωλήνα που τον κρατάει ζωντανό: η τραχεία του είναι τόσο στενή που δεν μπορεί να αναπνέει χωρίς βοήθεια.

Εκτός από αυτό, ο μικρός Zackary ήδη έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως δεν είναι σαν τους άλλους. Έτσι, η μητέρα του φοβάται πως θα τον πειράζουν πολύ καθώς θα μεγαλώνει και ξέρει πως χρειάζεται πολύ υποστήριξη και ενθάρρυνση για να τα καταφέρει.

14

Για τον Zackary, ο Jono είναι ήρωας. Έχει καταφέρει αυτά που ο Zackary μόνο να ονειρεύεται μπορεί προς το παρόν: να ζήσει μία γεμάτη, χαρούμενη και υγιεινή ζωή. Μπορεί πια να αφήσει τους εφιάλτες της παιδικής του ηλικίας στο παρελθόν και να νιώθει ελεύθερος.

“Θέλουμε να μιλήσουμε σε όλους όσους λένε πως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα επειδή δεν αξίζουμε. Εάν πιστεύεις στον εαυτό σου και βλέπεις αισιόδοξα τα πράγματα. μπορείς να κάνεις τα πάντα.”

16

Η επίσκεψη του Jonο έδωσε πολύ ελπίδα στον μικρό Zackary, ο οποίος έχει να κάνει ακόμα πολλές επεμβάσεις. Παρά τους κινδύνους όμως και τις επιπλοκές ξέρει:

17

“Όταν πιστεύεις στον εαυτό σου και είσαι αισιόδοξος, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.”

18

Η ιστορία τους δίνει κουράγιο σε πολλούς ακόμα ανθρώπους που πάσχουν από αυτό το σύνδρομο. Το κουράγιο είναι αυτό που θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία. Η αισιοδοξία τους είναι αξιοθαύμαστη και πραγματικά μας εμπνέει να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι!

 

 

hefty.co,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika