Newsitamea.gr
ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΥΦΛΩΣΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Όταν είδε ότι ο Γιος της γεννήθηκε Χωρίς Μάτια, της Κόπηκαν τα Πόδια. Μόλις όμως της Χαμογέλασε, ΟΛΑ άλλαξαν!!!-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

4

Ο 14 μηνών Elijah Davies, από το Seacombe, πάσχει από μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται ανοφθαλμία και που επηρεάζει μόνο 1 στα 100.000 μωρά.

Θα πρέπει να περάσουν από μια σειρά επεμβάσεων για την επιδιόρθωση του μπροστινού μέρους του κρανίου του, προκειμένου στο μέλλον να τοποθετηθούν προσθετικά μάτια…

Η μητέρα του, η 23χρονη Zoe Hickson, είπε ότι ο Elijah είναι ένα «καταπληκτικό» παιδί που «πάντα χαμογελάει».

Αυτή και ο πατέρας του, Shaun, ήξεραν κάτι πήγαινει λάθος όταν γεννήθηκε τον Ιούλιο του περασμένου έτους, καθώς δεν είχε ανοίξει τα μάτια του.

1

Δοκιμές αποκάλυψαν ότι πάσχει από μια κατάσταση που ονομάζεται ανοφθαλμία, το οποίο σημαίνει ότι δεν έχει καθόλου μάτια! Η πάθηση επηρεάζει μόνο ελάχιστα παιδιά κάθε χρόνο.

2

Μας παρέπεμψαν στο Alder Hey νοσοκομείο παίδων, όπου μας είπαν ότι είχε ανοφθαλμία – οι γιατροί εκεί είχαν αντιμετωπίσει μόνο 10 τέτοιες περιπτώσεις. Αλλά είναι τέλειος! Είναι τόσο χαρούμενος παρά τα όσα περνάνει και γελάει με τα πιο τυχαία πράγματα. Είναι τόσο παιχνιδιάρης. Έχει συνεχώς ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Ο μικρός Elijah χρειάζεται επίσης εγχείρηση ανοικτής καρδιάς όταν γίνει τριών μηνών γιατί έχει μια τρύπα στην καρδιά του. Μπορεί επίσης να χρειαστεί έως και 6 επεμβάσεις για τη δημιουργία υποδοχών ώστε να μπορέσει μια μέρα να βάλει προσθετικά μάτια.

3

Η κα. Hickson πλέον συγκεντρώνει χρήματα για να πληρώσει για ένα δωμάτιο εξοπλισμένο με αισθητήρες για τον Elijah, ο οποίος έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό που ονομάζεται Lucas, όπου θα μπορούν να παίξουν με ασφάλεια.

Θέλει να συγκεντρώσει 4.000 λίρες για να πληρώσει για τον εξοπλισμό soft-play, ακουστική τεχνολογία στους τοίχους και ειδικά παιχνίδια. Δήλωσε: «Δεν του αρέσουν τα πολυσύχναστα μέρη και φοβάται σε άλλα κτίρια.»

4

5

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika