Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Όταν γεννήθηκε οι Γιατροί είπαν στην Μαμά ότι θα ζήσει μόνο για λίγες ώρες. 12 Χρόνια αργότερα, όλοι μιλάνε για ΘΑΥΜΑ..!!!-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Όταν γεννήθηκε η Kenadie Jourdin-Bromley, ζύγιζε μόλις 2,5 κιλά. Το κορίτσι είχε αρχέγονο νανισμό. Το προσδόκιμο ζωής των ανθρώπων με νανισμό είναι πολύ σύντομο και η Kenadie είχε επίσης επιπλοκές κατά τη γέννηση. Όμως, αψηφώντας τους γιατρούς, Kenadie έχει φτάσει την ηλικία των 12 ετών.

1

Πριν από δώδεκα χρόνια, οι γιατροί είπαν στη μητέρα της, Brianna Jordan, ότι η κόρη της θα ζούσε μόνο για μερικές ημέρες καθώς έλειπε μέρος του εγκεφάλου της και αναμενόταν ότι θα υποστεί εγκεφαλική βλάβη.

Παρά το γεγονός ότι η Kenadie αντέκρουσε με θαυμασμό τους γιατρούς της, οι γονείς της πρέπει να ζουν με αβεβαιότητα, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι με αυτή τη μορφή νανισμού δεν φτάνουν στα είκοσι τους.

Οι γονείς της, ζουν μέρα με τη μέρα, αλλά είναι πολύ ευγνώμονες για το χρόνο που περνούν με την κόρη τους.

2

Η μητέρα της αναφέρει: «Για τους περισσότερους γονείς είναι δύσκολο να φαντάζονται ότι το παιδί τους μπορεί αύριο να μην ζει, αλλά είναι μια πραγματικότητα για εμάς ότι πιθανότατα θα την χάσουμε. Την βαφτίσαμε αμέσως γιατί μας είπαν ότι πρέπει να την φέρουμε στο σπίτι της για να πεθάνει. Ήταν ότι χειρότερο έχουμε βιώσει. »

3

Η Kenadie ζει μια κανονική ζωή, πηγαίνει στο σχολείο και κάνει σπορ όπως χόκεϊ και κολύμπι στο Οντάριο του Καναδά. Προσαρμόστηκε καλά στο σχολείο της και συχνά παίζει με τον μικρότερο αδερφό της, Tyran, στο πάρκο. Δεν ακολουθεί όλα τα μαθήματα που απαιτούν μεγάλη προσοχή, καθώς δεν είναι τόσο διανοητικά αναπτυγμένη όσο οι συμμαθητές της.

Αντί αυτού, το σχολείο αποφάσισε να δώσει στη Kenadie ειδικά μαθήματα, όπως το μαγείρεμα. Οι δάσκαλοι λατρεύουν ιδιαίτερα την ευτυχία και την καλοσύνη της.

 

Shared,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λατρεμένη ανιψούλα, πήγε τον vεκρό θείο της σε τράπεζα με το καροτσάκι για να υπογράψει δάνειο 3.000 ευρώ – BINTEO

Efi Nika

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika