Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Όταν γεννήθηκε, οι Γιατροί δεν της έδιναν Καμία Ελπίδα. Σήμερα όμως αυτή η μικρή Μαχήτρια γιορτάζει τα Πρώτα της Γενέθλια!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

3

Στην Ουάσιγκτον, μια οικογένεια γιορτάζει μια συγκεκριμένη μέρα, που δεν πίστευαν ότι θα ερχόταν. Τι είναι; Τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους. 

1

2

Πέρυσι, όταν γεννήθηκε η Harper Foy ήταν καλυμμένη με ένα παχύ στρώμα δέρματος. Η διάγνωση των γιατρών ήταν ιχθύαση τύπου αρλεκίνος, Η ιχθύαση είναι κληρονομική νόσος με κύριο χαρακτηριστικό το ξηρό και λεπιδώδες δέρμα (σαν τα λέπια των ψαριών). Οι γιατροί πίστευαν ότι δε θα τα καταφέρει, καθώς το δέρμα της ήταν τόσο παχύ, καθώς έκοβε τη κυκλοφορία προς τα άκρα της. Αμέσως υποβλήθηκε σε εγχείριση αφαίρεσης του περιττού δέρματος, και ευτυχώς επέζησε.

Οι γονείς δεν γνώριζαν για τη πάθηση του μωρού μέχρι τη μέρα της γέννας και ήταν ένα μεγάλο σοκ γι” αυτούς.

Αλλά τώρα γιορτάζουν ένα μεγάλο ορόσημο στη ζωή της, που οι γιατροί θεωρούσαν αδύνατο!

Οι πρώτοι μήνες της ζωής της ήταν ιδιαίτερα κρίσιμοι και η Harper παρέμεινε στο νοσοκομείο.

Οι γονείς με τα άλλα δυο τους παιδιά επισκέπτονταν καθημερινά την Harper. Εξαιτίας της πάθησης και του χειρουργείου, το μωρό είχε πάθει απειλητική για τη ζωή της δερματική λοίμωξη, και οι γιατροί έδιναν ελάχιστες ελπίδες.

«Δεν ξέραμε αν θα ζούσε καν,» εξομολογείται ο πατέρας της Foy.

Αλλά η Harper είχε θέληση να ζήσει. Ήταν ένα μικρό θαύμα. Πρόσφατα, στις 20 Σεπτεμβρίου γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια, ξεπερνώντας όλες τις προσδοκίες.

Εξαιτίας της πάθησής της, το δέρμα της μεγαλώνει με ραγδαίους ρυθμούς και είναι μια συνεχής πρόκληση.

1

Η διαδικασία της συντήρησης της επιδερμίδας της είναι άκρως ακριβή, και οι γονείς ξεκίνησαν ένα λογαριασμό για δωρεές μέσω της ιστοσελίδας GoFundMe . Μέχρι σήμερα, έχουν μαζευτεί πάνω από 13.000 δολάρια, και είναι στα μισά του χρηματικού στόχου.

 

 

Awm,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika