Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Οργή της μητέρας του Μπεν για τη θεωρία των Ελλήνων αστυνομικών!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Στη θεωρία των πλέον συνταξιούχων Ελλήνων αστυνομικών για την εξαφάνιση του γιου της, απαντά η μητέρα του μικρού Μπεν, Κέρι Νίνταμ, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mirror».

Χαρακτήρισε τους Βρετανούς ερευνητές «ήρωες» και τάσσεται υπέρ του σεναρίου ότι ο γιος της σκοτώθηκε από εκσκαφέα πριν από 25 χρόνια στο νισή της Κω και ότι η σορός του θάφτηκε κάπου.

Η 43χρονη σχολίασε τη θεωρία των Ελλήνων αστυνομικών λέγοντας ότι ο Βρετανός επικεφαλής των αστυνομικών ερευνών, Τζον Κάζινς «δεν θα εγκαταλείψει ποτέ την αναζήτηση της αλήθειας για όσα χρόνια του απομένουν ως ντετέκτιβ. Δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ όπως και όλους τους εθελοντές που μας βοήθησαν. Ένας άνδρας από την Ελλάδα έχασε δύο μεροκάματα για να βοηθήσει στην έρευνα της αστυνομίας».

Στη συνέχεια, επεσήμανε: «Μην τολμήσει κανείς να κάνει κριτική σε αυτούς τους ανθρώπους. Δε θέλω να ακούσω ποτέ κακή κουβέντα για αυτoύς τους ντετέκτιβ. Τους αξίζει μετάλλιο για αυτό που κάνουν και όχι κριτική».

Από την πλευρά του, ο Τζον Κάζινς δήλωσε ότι έχει επανεξετάσει λεπτομερώς κάθε στοιχείο που είχε στη διάθεσή του από τις ελληνικές αρχές.

«Ως αποτέλεσμα των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων 18 μηνών, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτό το στάδιο της διαδικασίας είναι απολύτως απαραίτητο για να πάρουμε απαντήσεις για την οικογένεια του Μπεν», πρόσθεσε.

 

topontiki

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou