Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Οι γιατροί έλεγαν ότι αυτό το μικροσκοπικό μωράκι ήταν πολύ μικρό για να επιβιώσει, δείτε την όμως πως είναι σήμερα 14 χρόνια μετά!!!-BINTEO,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Οι γιατροί έλεγαν ότι αυτό το μικροσκοπικό μωράκι ήταν πολύ μικρό για να επιβιώσει, δείτε την όμως πως είναι σήμερα 14 χρόνια μετά…

Αυτή η μητέρα πήρε το νεογέννητο μωρό της στο σπίτι τους για να πεθάνει, αλλά η μικρή είχε άλλα στο μυαλό της.

Η Kenadie ήταν τόσο μικρή όταν γεννήθηκε που οι νοσοκόμες στο νοσοκομείο την ονόμασαν “Thumbelina”.

Γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 2003, με μια σπάνια μορφή αρχέγονου νανισμού που επηρεάζει μόνο 100 περίπου ανθρώπους στον κόσμο και ζύγιζε περίπου 1,1 κιλά.

Ο αρχέγονος νανισμός μπορεί να προκαλέσει νοητική στέρηση, δυσκολία στην αναπνοή και προβλήματα στο πεπτικό σύστημα. Οι γιατροί είπαν στη μητέρα της Kenadie, τη Brianne, ότι το μωρό της δεν θα ζούσε.

Οι καταρρακωμένοι γονείς αποφάσισαν να την βαφτίσουν γρήγορα, την ίδια μέρα που γεννήθηκε, και στη συνέχεια να την πάνε στο σπίτι τους. Φοβήθηκαν ότι το παιδί θα “έφευγε” γρήγορα από σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.

“Την βαφτίσαμε αμέσως επειδή μας είπαν ότι θα έπρεπε να την πάμε στο σπίτι της για να πεθάνει,” δήλωσε η Brianne στην Barcroft TV.

Αλλά τώρα, 14 χρόνια μετά, αυτό το γενναίο κορίτσι έχει αποδείξει σε όλους τους ειδικούς, οι οποίοι της έλεγαν ότι δεν θα τα κατάφερνε, ότι έκαναν λάθος!

Ποτέ δεν φανταζόντουσαν ότι αυτό το μικρό θαύμα θα τα κατάφερνε.

“Με κάνει τόσο υπερήφανη όταν την βλέπω να ασχολείται με δραστηριότητες που με κάνει να κλαίω,” δήλωσε η Brianne στην Daily Mail.

“Είναι ένα καλόκαρδο παιδί που θέλει να μοιράζεται τα πάντα με τους άλλους. Είναι δραστήρια, αποφασιστική και ανεξάρτητη,” είπε η μητέρα της.

“Αυτό που εύχομαι για το μέλλον της Kenadie είναι να είναι ευτυχισμένη και να κάνει πράγματα που την κάνουν να χαμογελάει.”

Αυτό το μικρό κορίτσι απέδειξε ότι όταν έχεις θέληση μπορείς να τα καταφέρεις.

Images Source: YouTube Screenshot | Barcroft TV.

Δείτε την ιστορία της Kenadie στο παρακάτω βίντεο:

 

 

Πηγή:  diaforetiko.gr    ,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou