Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Οι 7 χειρότερες τροφές πριν το σεξ!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Οι επτά χειρότερες τροφές πριν το σεξ

Κάποιες τροφές είναι αφροδισιακές και φέρνουν διάθεση για περιπτύξεις.

Άλλες πάλι πρέπει σίγουρα να μείνουν εκτός του πιάτου σας αν θέλετε η βραδιά σας να μην έχει παρατράγουδα. Όπως οι παρακάτω.

Καυτερές τροφές
Ειδικά αν δεν είστε συνηθισμένοι σε καυτερά μεξικάνικα και ινδικά πιάτα, καλύτερα να τα αποφύγετε σε τέτοιες περιπτώσεις. Εκτός του ότι τα μπαχαρικά της ινδικής κουζίνας αφήνουν οσμή στο δέρμα, τα πικάντικα φαγητά, αναλόγως και με την ποσότητα που θα καταναλώσετε, μπορεί να σας προκαλέσουν καούρες, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, δυσπεψία και αίσθημα καύσου στην… τουαλέτα.

Αλκοόλ
Ένα ή δυο ποτήρια αλκοόλ θα σας κάνουν πιο θαρραλέους και με λιγότερες αναστολές. Από εκεί και πέρα, όμως, η υπερκατανάλωση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα απόδοσης στους άντρες, ενώ και στα δύο φύλα μπορεί να προκαλέσει αέρια, όπως και πτώση της διάθεσης.

Οι επτά χειρότερες τροφές πριν το σεξ

Κόκκινο κρέας

Η κατανάλωση κόκκινου κρέατος βάζει έξτρα δουλειά στο πεπτικό, καθώς είναι δύσκολο να το χωνέψει κάποιος. Αυτό μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ληθαργικοί και κουρασμένοι, σίγουρα όχι κι ό,τι καλύτερο αν σχεδιάζετε μια ξέφρενη βραδιά.

Μπρόκολο
Αν και δύσκολα θα επέλεγε κάποιος να καταναλώσει μπρόκολο στο επίμαχο ραντεβού, παρ’ όλ’ αυτά οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε: όσο κι αν το λαχανικό αυτό είναι ωφέλιμο και αντιοξειδωτικό, εν προκειμένω μπορεί να προκαλέσει αέρια που καλό είναι να μείνουν εκτός δωματίου.

Τυρί
Τα γαλακτοκομικά θεωρείται πως «σκοτώνουν» τη λίμπιντο, γι’ αυτό προσπεράστε το πλατό τυριών στην έξοδό σας. Πέραν αυτού, το τυρί οδηγεί στην παραγωγή περισσότερης βλέννης, που μπορεί να σας προκαλέσει φούσκωμα και (πάλι) αέρια.

Οι επτά χειρότερες τροφές πριν το σεξ

Εσπρέσο
Αν και εξαρτάται από το πόσο καφέ πίνετε συνήθως, το πώς ο οργανισμός σας επεξεργάζεται την καφεΐνη και το πόσο δυνατό τον προτιμάτε, ο καφές μπορεί να σας επηρεάσει. Ένας δυνατός καφές μπορεί να ενισχύσει τη νευρικότητα που πυροδοτεί στομαχικά προβλήματα, όπως διάρροια, και είμαστε σίγουροι ότι αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε να σας συμβεί σε τέτοιες στιγμές. Προτιμήστε ή έναν ελαφρύ καφέ ή –ακόμα καλύτερα- λίγο τσάι.

Πατάτες τηγανητές
Οι πατάτες είναι μια τροφή που μπορούμε να χωνέψουμε σχετικά εύκολα. Το λάδι, όμως, μέσα στο οποίο τηγανίζονται είναι αυτό που μπορεί να προκαλέσει… μπελάδες. Ο λόγος είναι ότι τα λιπαρά του χρειάζονται χρόνο για να αδειάσουν το στομάχι και μπορεί να προκαλέσουν φούσκωμα για ένα διάστημα από τη στιγμή που θα καταναλωθούν. Προτιμήστε, λοιπόν, την πατάτα σας βραστή και αν θέλετε να το πάτε ακόμη παραπέρα, επιλέξτε γλυκοπατάτα αντί για πατάτα, για έξτρα θρεπτικά συστατικά.

Οι επτά χειρότερες τροφές πριν το σεξ

Bonus tip: Όταν μασάμε χωρίς να καταπίνουμε, μπορεί να οδηγηθούμε σε φούσκωμα, καθώς καταπίνουμε αέρα. Αυτό σημαίνει ότι το μάσημα τσίχλας δεν είναι και η σοφότερη επιλογή. Εκτός αυτού, το στομάχι, λόγω του μασήματος, προετοιμάζεται να δεχτεί τροφή και απελευθερώνει ένζυμα για την πέψη, που μπορεί να οδηγήσει σε γαστρική δυσφορία και μπόλικα αέρια. Αν θέλετε, λοιπόν, η ανάσα σας να μυρίζει μέντα, προτιμήστε να πλύνετε καλά τα δόντια σας, παρά να μασάτε τσίχλα. Ο δυόσμος, επίσης, θεωρείται ότι μειώνει την τεστοστερόνη, οδηγώντας σε χαμηλότερη λίμπιντο, οπότε για τη βραδιά αυτή, αφήστε τις τσίχλες δυόσμου στο σπίτι.

ΠΗΓΗ: www.clickatlife.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Σημασία έχει τι τρως, όχι κάθε πότε τρως»: Ένας καθηγητής εξηγεί τι να προσέχουμε στη διαλειμματική νηστεία

Efi Nika

Το συστατικό στο κρέας και τα γαλακτοκομικά που ευνοεί την αρθρίτιδα

Efi Nika

Δείτε πως πρέπει να αυξήσετε τη φερριτίνη στο αίμα σας

Γιώργος Newsitamea