Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Αν ο σύντροφός σας κάνει κάποιο από αυτά τα 5 πράγματα, δεν πρέπει ποτέ να τον αφήσετε να φύγει

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Οι σχέσεις είναι πιο πολύπλοκες στις μέρες μας, απ ότι στις προηγούμενες γενιές.

Υπάρχουν περισσότερες εξωτερικές επιδράσεις, πιέσεις, και γνώση από ποτέ. Οι κοινωνικές πιέσεις είναι πιο ποικίλες από ποτέ, και σας λένε να νιώσετε έτσι ή αλλιώς.

Υπάρχουν μοτίβα συμπεριφοράς και πρόθεσης που θα πρεπε να ερευνήσετε. Η παρουσία αυτών των μοτίβων σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση για μια δυνατή παραγωγική σχέση.

Αν σας ηρεμεί

Σε μια συγκεκριμένη φάση ή και σε κάποια άλλη, παρά τις καλύτερες προσπάθειες και την πρόθεσή μας, γινόμαστε πολύ συναισθηματικοί. Και αν ακόμα είμαστε έξαλλοι, καταθλιπτικοί, αγχώδεις ή έχουμε κάποια άλλη αυτοκαταστροφική συμπεριφορά, το άτομο που μπορεί να διακρίνει τις ανάγκες σας και να τις γνωρίσει είναι ένας φύλακας. Μερικές φορές ωστόσο, ένα άτομο φέρνει ισορροπία στη ζωή σας σε περιττή τιμή. Η ανεξαρτησία σας, αυτοπεποίθησή σας, η αυτοεκτίμηση και αίσθηση ελευθερίας θα πρεπε να ναι πάντα παρούσες.

Αν έχετε την ίδια αίσθηση χιούμορ

Το γέλιο είναι ζωτικής σημασίας στη ζωή. Η γεύση του καθενός είναι διαφορετική από του άλλου. Αν βρείτε κάποιον που όχι μόνο εκτιμάει τον ουρανίσκο σας αλλά εκφράζει και κάτι δικό του απολαυστικό , αυτό είναι θησαυρός.

Αν έχετε τα ίδια χόμπυ και ενδιαφέροντα

Οι δραστηριότητες του ελεύθερου χρόνου κάθε είδους δεν είναι μόνο τρόποι να βελτιώσουμε τις εκφράσεις μας αλλά και τρόποι να χαλαρώσουμε και να αναρρώσουμε. Έχοντας κάποιον ιδιαίτερο που έχει τα ίδια χόμπυ και επιλογές διασκέδασεις με τις δικές σας, κάνει τη ζωή ευκολότερη και πιο διασκεδαστική. Είναι πολύ αποκαλυπτικό όταν μπορείτε να χαλαρώσετε με κάποιον.

Αν υπάρχει σεβασμός κάθε στιγμή

Ο σεβασμός είναι η πιο σημαντική πέτρα στο χτίσιμο κάθε σχέσης. Ο σεβασμός δημιουργείται από την επίγνωση και την αξιοπιστία.

Μέσω του σεβασμού η εμπιστοσύνη κερδίζεται και με αυτούς τους σχηματισμούς οι δεσμοί σας θα γίνουν πιο δυνατοί. Αυτό είναι δύσκολο να το κάνουμε όλη την ώρα, γι αυτό όσο το προσπαθούμε αξίζει.

Αν δεν σας αφήνει να την γλιτώσετε με τις βλακείες που κάνετε

Προφανώς το έτερόν σας ήμισυ πρέπει πάντα να σας στηρίζει και να σας φροντίζει όσο καλύτερα μπορεί. Για να γίνει παραγωγική αυτή η στήριξη, ο εραστής σας θα πρέπει να έχει την αμοιβαία ικανότητα κατανόησης να σαας «μαλώσει» όταν δεν ενεργείτε σωστά.

Όχι μόνο χρειάζονται την ικανότητα αλλά πρέπει να παραμείνετε δεκτικοί στην κριτική

ΠΗΓΗ: www.awakengr.com , www.higherperspectives.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί τσακωνόμαστε περισσότερο με αυτούς που αγαπάμε

Efi Nika

Προωράκι που γεννήθηκε στις 27 εβδομάδες νίκησε τον θάνατο και πάει για 1η φορά σπίτι του!

Efi Nika

Σκούρες γραμμές στα νύχια: Αιμάτωμα ή καρκίνος; – Πως να τα ξεχωρίσετε – Τι πρέπει να προσέξετε

Newsitamea@