Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΑΙΔΙ

Ο σούπερ ήρωας Βαγγελάκης και ο εχθρός του ο καρκίνος: ένα ΒΙΝΤΕΟ που συγκλονίζει!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Το πρόσωπο στο video, γνώριμο. Αναγνωρίσιμο για πολλούς. Είναι ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Και έχει κάτι πολύ πολύ σημαντικό να πει.

Έχει να πει την ιστορία ενός σούπερ ήρωα: του Βαγγέλη. Ο οποίος, όποιος, όπως όλοι οι σούπερ ήρωες, έχει έναν μεγάλο και πολύ κακό αντίπαλο. Τον κακό αντίπαλο του Βαγγέλη τον λένε καρκίνο. Ο 5χρονος ήρωάς μας, τον έχει κατατροπώσει πολλές φορές. Αλλά εκείνος επιμένει. Και επιμένει. Και επιμένει!

Ο Βαγγέλης είναι σήμερα πέντε ετών. Πριν από τρία χρόνια, ένας πόνος στο πόδι, αποκάλυψε τον εχθρό. Νευροβλάστωμα, ο πιο επιθετικός καρκίνος για παιδιά. Ο μικρός ήταν γεμάτος παντού και του έδιναν λίγους μήνες ζωής. Αλλά δεν του πέρασε του καρκίνου, ο Βαγγέλης τον νίκησε με τη βοήθεια των γιατρών του, μετά από 16 χημειοθεραπείες και εγχείρηση για αφαίρεση του όγκου.

Ο κακός αντίπαλος του Βαγγέλη μετά την πρώτη ήττα του, επέστρεψε. Αλλά ο Βαγγέλης και πάλι δεν το έβαλε κάτω. Με τους γονείς του μετακόμισαν στο Λονδίνο και σε ένα ειδικό κέντρο. Επί δυο χρόνια, πάλεψε, έκανε έξι χημειοθεραπείες, έκανε μεταμόσχευση νωτιαίου μυελού και νίκησε ξανά.

Αλλά ξανά ο καρκίνος επέστρεψε. Ο Βαγγέλης νίκησε πάλι. Και ο καρκίνος απειλεί και τώρα πως θα γυρίσει. Υπάρχουν 85% πιθανότητες να επιστρέψει. Ο Βαγγέλης έχει 15% να ζήσει και δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει τώρα τη μάχη. Γιατί αν δεν κερδίσει, θα έχει λίγες εβδομάδες ζωής.

Η ελπίδα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. Εκεί τη βρήκαν οι γονείς του, που κίνησαν γη και ουρανό. Εκεί όπου υπάρχει μια θεραπεία για παιδιά. Εκεί όπου “γεννιούνται” οι σούπερ ήρωες που αγαπάει ο Βαγγέλης.

Χρειάζονται όμως 500.000 δολάρια για να μπορέσει ο Βαγγέλης να βρεθεί στο Memorial της Νέας Υόρκης, να κάνει το εμβόλιο και να έχει περισσότερες πιθανότητες να κινήσει τον μεγάλο εχθρό του.

Δείτε το συγκινητικό video από τον Πέτρο Πολυχρονίδη

Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε στη σελίδα στο Facebook: Παλεύουμε για τον Βαγγελάκη-Fight For Evangelos Life

Οι γονείς Stelios Eleftheriadis & Mema Vogiatzi είναι στη διάθεση σας για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, το πλήρες ιατρικό ιστορικό και όλα τα επίσημα έγγραφα για τη νοσηλεία στις ΗΠΑ.

tel: +30 6951813687
e-mail: giatonvangeli@gmail.com
Facebook: Παλεύουμε για τον Βαγγελάκη
https://www.facebook.com/evangelos1eleftheriadis/

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ.Λογ: 6053010153148 IBAN:GR7701710530006053010153148
Δικαιούχος Δήμητρα Βογιατζή (μητέρα του μικρού Βαγγέλη Ελευθεριάδη)

ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
IBAN: GR0201711730006173137616207
(Ο καταθέτης θα πρέπει να αναγράφει τη λέξη “δωρεά”)

Lloyds Bank
Account Number: 21498068 Sort Code: 30-93-68
IBAN: GB91LOYD30936821498068
BIC: LOYDGB21028

Στη σελίδα www.justgiving.com/crowdfunding/evangelos-cancerfund μπορείτε να κάνετε κατάθεση μέσω PayPal ή πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας.

 

newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea