Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ο Παππούς της έκανε δώρο ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ Αρκουδάκι. Η Αντίδρασή της; Θα σας φτιάξει τη Μέρα!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

2

Η Sabrina Gonzalez είναι μια νεαρή μητέρα από το San Jose της Καλιφόρνια. Έχει μια απίθανη 5 μηνών κόρη, την Madeline Jane, η οποία έχει έναν τρελό παππού.

3

Την περασμένη Παρασκευή, ο πατέρας της Gonzalez, ο οποίος δουλεύει στο Costco, δημοσίευσε μια φωτογραφία του μπροστά σε ένα φορτίο με τεράστια αρκουδάκια. Η Gonzalez σχολίασε χιουμοριστικά την φωτογραφία λέγοντας πως η Madeline χρειάζεται ένα τέτοιο αρκουδάκι.

4

Από ότι φαίνεται ο παππούς δεν το πήρε σαν αστείο, γιατί την επόμενη στιγμή η Gonzalez έλαβε ένα μήνυμα στο οποίο της έλεγε ότι της είχε αγοράσει ένα αρκουδάκι. Έστειλε φωτογραφίες του να προσπαθεί να το μεταφέρει μέσα στο μαγαζί και στο φορτηγάκι του.

6

“Δεν μπορούσα να το πιστέψω!”, είπε.

Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο μεγάλο είναι, δείτε μερικές φωτογραφίες που τράβηξε η Gonzalez με την κόρη της και τον αρκούδο στο σαλόνι.

7

8

Μετά κοινοποίησε τις ξεκαρδιστικές φωτογραφίες στο Twitter. O κόσμος τις αγάπησε και κοινοποιήθηκαν πάνω από 35.000 φορές μέσα στο Σαββατοκύριακο.

9

Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν:

10

11

Η αντίδραση της Madeline προς τον αρκούδο ήταν πολύ συγκινητική.

12

13

Η Gonzalez λέει ότι η Madeline είναι συνεχώς χαμογελαστή όταν είναι κοντά του:

“Πήγα τον αρκούδο κοντά στο πρόσωπο της και τον άρπαζε με τα χέρια της”, θυμάται για την πρώτη φορά που η Madeline είδε τον νέο της φίλο.

Λέει πως δεν ανησυχεί πολύ για το μέγεθός του – αν και πιάνει όλον τον χώρο – αλλά θα παρακολουθεί από κοντά την κόρη της όποτε παίζει με τον αρκούδο για να μην πέσει πάνω της.

14

“Η Madeline τον λατρεύει και είναι πολύ αστείο να την βλέπεις δίπλα της”, λέει η μητέρα της.

 

 

buzzfeed.com,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρίση στον γάμο μετά το 1ο παιδί: γιατί συμβαίνει και πώς να την προλάβετε

Efi Nika

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika