Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ο ιός άρχισε να της «τρώει» το δέρμα, προκαλώντας αρχικά φουσκάλες σε όλο της το πρόσωπο.

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ιός «έτρωγε» το δέρμα τρίχρονου κοριτσιού

Ιός «έτρωγε» το δέρμα τρίχρονου κοριτσιού

«Ήταν λες και κάποιος της έριξε οξύ. Υπήρχε αίμα παντού στα ρούχα»

Η μικρή Sienna Duffield έκανε το «λάθος» να φιλήσει ένα συγγενή της ο οποίος είχε ανοιχτή πληγή από έρπητα. Αμέσως κόλλησε τον ιό ο οποίος εξαπλώθηκε από το στόμα της, στα μάγουλα και πάνω από τα μάτια». Έκτοτε ο ιός άρχισε να της «τρώει» το δέρμα, προκαλώντας αρχικά φουσκάλες σε όλο της το πρόσωπο.

Η μητέρα της μικρής, η 21χρονη Savina French-Bell, από το Gloucester, σύμφωνα με την Daily Mail, έπρεπε να απολυμαίνει καθημερινά τα σεντόνια της κόρης της από το αίμα και το πύον των πληγών που προκαλούσε στο πρόσωπό της η σοβαρή λοίμωξη. Παράλληλα, η Sienna υπέφερε από τρομερή φαγούρα.

Εισήχθη τελικά, μια ημέρα μετά τα γενέθλιά της, τον Οκτώβριο του 2015, σε νοσοκομείο όπου της έβαλαν ορό, καθώς είχε σταματήσει να τρώει, ενώ της έδωσαν ειδικές κρέμες και αντιβιοτικά, προκειμένου να καταπολεμήσουν τον ιό.

papdsiadu2

Η Savina, νοσοκόμα και η ίδια, μοιράζεται την ιστορία της προκειμένου να βοηθήσει άλλους γονείς που αντιμετωπίζουν την ίδια κατάσταση.

«Μία απλή μόλυνση έτρωγε το πρόσωπο της Sienna. Εμφανίστηκε από το πουθενά και άρχισε να εξαπλώνεται. Ήταν λες και κάποιος της έριξε οξύ. Σκέφτηκα αμέσως πως κόλλησε από ένα συγγενή μας με έρπητα ο οποίος τη φίλησε, ωστόσο όλοι με έλεγαν τότε τρελή», εκμυστηρεύεται η Βρετανίδα, συμπληρώνοντας:

«Σταμάτησε να τρώει και η κατάσταση έγινε τρομακτική για 8 ολόκληρους μήνες. Υπήρχε αίμα παντού στα ρούχα της και φοβόμουν να τη βγάλω έξω».

papdsiadu3

Όσο για το τι ακολούθησε; «Για οκτώ μήνες τα αντιβιοτικά δεν έκαναν τίποτα και το πρόσωπό της χειροτέρευε. Η κρέμα μπορεί να καθάριζε για λίγο τις ουλές, αλλά στη συνέχεια επανέρχονταν. Ήταν εφιαλτικό», αναφέρει χαρακτηριστικά η 21χρονη μητέρα.

Η Savina προσπάθησε να βοηθήσει την κόρη της αποκλείοντας από τη διατροφή της κάποια συγκεκριμένα τρόφιμα και ποτά, ενώ την πήγε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο, ελπίζοντας να πάρει περισσότερες απαντήσεις.

papdsiadu1

«Μου είπαν ότι μπορεί να έχει κάποιου είδους αλλεργία και την κράτησα μακριά από κατοικίδια και γαλακτοκομικά. Οι γιατροί δεν είχαν ωστόσο ιδέα για το τι ακριβώς ήταν και πώς το κόλλησε. Με ενημέρωσαν επίσης ότι η Sienna είχε και έκζεμα που έκανε την κατάστασή της ακόμα χειρότερη», συνεχίζει η μητέρα καταλήγοντας με την ελπίδα η μόλυνση να μην εμφανιστεί ξανά: «Οι πληγές στο πρόσωπό της έκαναν αρκετό καιρό να επουλωθούν επειδή ήταν αδύναμη. Προσπάθησα να μην την αφήνω να ξύνεται, αλλά τριβόταν σε ό,τι έβρισκε: καναπέδες, τοίχους…».

Τους τελευταίους μήνες το πρόσωπο του κοριτσιού έχει καθαρίσει, ωστόσο υπάρχει πάντα ο κίνδυνος επανεμφάνισης της μόλυνσης.

www.newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika