Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ο Δάκης μιλά πρώτη φορά για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο Δάκης μιλά πρώτη φορά για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί τον χειρούργησαν για αρκετές ώρες.

“Προσπάθησε να μου κάνει κολονοσκόπηση και δεν μπορούσε να περάσει η κάμερα γιατί…”Ο Δάκης πέρασε τις μέρες του Πάσχα μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί τον χειρούργησαν για αρκετές ώρες στο έντερο. Ο ίδιος μίλησε στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε:

«Η πρόληψη είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Αν είχα κάνει μία κολονοσκόπηση εδώ και πολλά χρόνια που τη φοβόμουν, δεν θα τα είχα περάσει όλα αυτά. Μπήκα στο νοσοκομείο γιατί είχα φοβερούς πόνους στα έντερα.

Προσπάθησε να μου κάνει κολονοσκόπηση και δεν μπορούσε να περάσει η κάμερα γιατί υπήρχε ένας πολύποδας στο παχύ έντερο, οπότε χειρουργήθηκα εσπευσμένα.

Έμεινα 20 μέρες στο νοσοκομείο. Ήταν μεγάλο χειρουργείο και έμεινα μία μέρα στην εντατική. Ειλικρινά δεν φοβήθηκα, γιατί όταν φτάνει εκείνη η δύσκολη στιγμή αποκτάς μια δύναμη. Στις δύσκολες στιγμές καταλαβαίνεις ποιοι είναι οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικά.

Ανακάλυψα ότι με αγαπάει πάρα πολύς κόσμος. Κατάλαβα ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι μου. Έχασα 10 κιλά, αλλά τώρα τα ξαναπαίρνω σιγά σιγά. Ανθρώπινα είναι όλα αυτά, μεγαλώνω. Πιστεύω ότι αν δεν τραγουδούσα, δεν θα ζούσα».

 

zappit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάγωσαν οι συγγενείς του νεκρού: Τους είπαν ότι πέθανε από καρκίνο, τον ξέθαψαν & τελικά αποδείχθηκε δολοφονία

Efi Nika

Έτσι και πας… χώρισες: Τα 2 «απαγορευμένα» ελληνικά νησιά για ζευγάρια, με το μεγαλύτερο ποσοστό χωρισμών – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Προσοχή: Φορτίζεις το κινητό σου στο αυτοκίνητο; Δεν υπάρχει χειρότερο λάθος, σοβαρός κίνδυνος

Efi Nika