Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νίκησε τον καρκίνο 4ου σταδίου χωρίς χημειοθεραπείες!- Δείτε ΤΙ έκανε!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Νίκησε τον καρκίνο 4ου σταδίου χωρίς χημειοθεραπείες!- Δείτε ΤΙ έκανε.

Ο καρκίνος είναι ανάμεσα στις κορυφαίες θανατηφόρες ασθένειες και επηρεάζει καθημερινά τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Ενώ η χημειοθεραπεία είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη μέθοδος για την καταπολέμηση του καρκίνου, η τεχνική συχνά προκαλεί περισσότερη αγωνία στους ασθενείς.Για το λόγο αυτό, πολλοί ασθενείς με καρκίνο, όπως η Candice Marie Fox, επιλέγουν εναλλακτικές μεθόδους για την αντιμετώπιση του καρκίνου τους.

Αφού διαγνώστηκε με θηλώδες καρκίνωμα (20 όζοι) του θυρεοειδούς (σαφή ένδειξη του καρκίνου του θυρεοειδούς), δόθηκε ένας χρόνος ζωής στην Fox.

Για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της και να αποτρέψει τον κίνδυνο να χάσει τη φωνή της, ο γιατρός της πρότεινε να αφαιρέσει τα κομμάτια. Δυστυχώς, αυτή η θεραπεία δεν απέφερε θετικά αποτελέσματα και ο καρκίνος εξαπλώθηκε στο πίσω μέρος του λαιμού της, καθώς και στο ήπαρ της.

Λαμβάνοντας μια πιο δυναμική προσέγγιση.

Η Fox ήταν εναντίον της χημειοθεραπείας, καθώς η ίδια την θεωρούσε υπεύθυνη για το θάνατο του φίλου της και του ξαδέλφου της, ηλικίας 31 και 13, αντίστοιχα.

Εκείνη αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη δική της προσέγγιση για την καταπολέμηση της νόσου. Έκοψε το κάπνισμα, το ποτό, τη χρήση καλλυντικών, καθώς και τη χρήση τοξικών προϊόντων. Δεν έδωσε καν σημασία στο ότι ο άνδρας της δεν ήταν ικανός να την υποστηρίξει συναισθηματικά.

Ξεκίνησε να κάνει γιόγκα, να εκπαιδεύει τον εαυτό της στη θετική σκέψη και περισυλλογή, και επίσης αποφάσισε να ακολουθήσει τον χορτοφαγικό τρόπο ζωής. Πίστευε ότι η μείωση του κρέατος θα είχε ως αποτέλεσμα το σώμα της να έχει περισσότερη ενέργεια για την καταπολέμηση του καρκίνου.

«Υπάρχει μια πρωτεΐνη στα ζωικά προϊόντα που τροφοδοτούν τους καρκίνους και όταν έτρωγα μεγάλα βαριά γεύματα το σώμα μου δεν θα μπορούσε να θεραπευθεί, επειδή όλη η ενέργειά μας καταναλώνεται στο να μπορέσουμε να αφομοιώσουμε το γεύμα» . – εξηγεί η Fox .

Το Πανίσχυρο Φρούτο Πίσω από την Ανάκαμψη της

Ο Ανανάς ήταν το μυστικό πίσω από την ανάκαμψη της Fox από τον καρκίνο.

Αυτό το φρούτο είναι πλούσιο σε βρομελίνη, μια ένωση που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και ανακουφίζει από τη φλεγμονή. Στην πραγματικότητα, ενισχύει το δυναμικό των μακροφάγων ενάντια στον καρκίνο 12 φορές.

Η Fox έπινε 3 χυμούς ανανά κάθε μέρα. Τους αναμείγνυε με ακτινίδιο, μπανάνα, λεμόνι, γκρέιπφρουτ, παπάγια, και μήλα. Μέσα σε μόλις έξι μήνες μετά την ανάληψη της νέας δίαιτας, ο καρκίνος της, σταδίου 4, είχε σχεδόν εξαφανιστεί.

Στην πραγματικότητα τα επίπεδα της θυρεοσφαιρίνης της (πρωτεΐνη που παράγεται από τα καρκινικά κύτταρα) είχαν κατέβει στο 0,7 από τα 13 νανογραμμάρια ανά χιλιοστόλιτρο. Μετά από πέντε χρόνια, τα επίπεδα της μειώθηκαν στο 0,2, μόλις 0,1 πάνω από το φυσιολογικό εύρος για υγιή άτομα.

Αυτό, σύμφωνα με τον διευθυντή στο Διατροφικό Ογκολογικό Ινστιτούτο Έρευνας στην Καλιφόρνια, Mark Simon, αποδεικνύει ότι νίκησε τον καρκίνο.

Σύμφωνα με τον Μαρκ Simon:

«Οι Δείκτες όγκου της, οι οποίοι αντανακλούν τον αριθμό των καρκινικών κυττάρων, ήταν σαφώς εντός του φυσιολογικού εύρους για πάνω από δύο χρόνια, οπότε μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι το στάδιο 4 του καρκίνου του θυρεοειδούς της είναι κάτω από αποτελεσματική διαχείριση”

“Μπορώ να σας πω ότι οι περισσότεροι ασθενείς με καρκίνο του θυρεοειδούς, με παρόμοιες συνθήκες με της Candice, που ακολουθούν τη συμβατική διαδρομή δεν επιβιώνουν ή αντιμετωπίζουν μια πολύ κακή ποιότητα ζωής».

Σύμφωνα με τον Dr Simon, η διαχείριση του καρκίνου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη διατροφή, τον τρόπο ζωής, και την άσκηση, σε αντίθεση με τις συμβατικές θεραπείες. Η Fox είναι μια ζωντανή μαρτυρία για αυτό.

ΠΗΓΗ: fanpage.gr  ,   superthema.eu

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μαύρη» καθαρά Δευτέρα: Nεκρή 25χρονη: Οι συγκλovιστικές φωτογραφίες που δείχνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης

Efi Nika

Φρίκη με 21χρονο: Έπεσε από τη γέφυρα της Χαλκίδας και τον βρήκαν σε αυτή την κατάσταση

Efi Nika

Καρκίνος στομάχου: ”Αθόρυβη” αλλά επικίνδυνη νόσος – 7 κύρια συμπτώματα

Γιώργος Newsitamea