Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Νεκρός ο αρχιμανδρίτης που εξαφανίστηκε στην Λακωνία

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Νεκρός ο αρχιμανδρίτης που εξαφανίστηκε στην Λακωνία

O αρχιμανδρίτης Ανδρέας Μπολοβίνος, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί νωρίς το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε νεκρός. Η καταγγελία της εξαφάνισής του είχε γίνει από συναδέλφους του κληρικούς.

Το αυτοκίνητό του είχε πέσει μέσα στη θάλασσα στην περιοχή των Καλυβίων και πιθανότατα αιτία του δυστυχήματος ήταν οι κακές καιρικές συνθήκες.

Ο 63χρονος αρχιμανδρίτης ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του περίπου στις 19:30 της Δευτέρας, την ώρα που στο Γύθειο και σε μεγάλο τμήμα της Μάνης επικρατούσαν ακραία καιρικά φαινόμενα, και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Οι κάτοικοι στη Γύθειο είναι συγκλονισμένοι αφού επρόκειτο για έναν ιερέα ιδιαίτερα αγαπητό.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή, ο οποίος μάλιστα έδωσε την πατρική του περιουσία προκειμένου να φτιαχτεί ένα σπίτι για «Το χαμόγελο του παιδιού».

Η γνωστή για τις οικιακές συμβουλές της μέσω τηλεοπτικών εκπομπών Μαίρη Παναγάκου, η οποία δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή που εξαφανίστηκε ο ιερέας, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή:

«Δε μπορεί να φανταστεί κανείς ότι αυτός ο άνθρωπος που βοηθούσε τους πάντες, που δεν ακούστηκε ποτέ τίποτα… Εχουμε κινητοποιηθεί όλοι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ελικόπτερο, υπάρχουν δυνάμεις από παντού από Λιμεναρχείο, Πυροσβεστική, Αστυνομία, ο Δήμος, είναι κινητοποιημένοι όλοι. Δεν ξέρει κανείς από ποια μεριά πήγε και εκείνη την ώρα πρέπει να έπεσε στην τρομερή, καταστροφική καταιγίδα που είχαμε. Βγήκε στο Γύθειο η θάλασσα πάνω στους δρόμους. Ήταν πολύ τυπικός. Δε θα μπορούσε ποτέ να χαθεί αυτός ο άνθρωπος, να εξαφανιστεί και να μην πάρει ένα τηλέφωνο»…

 

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou