Newsitamea.gr
CELEBRITY NEWS FEED ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Νεαρός Αυστραλός εμπνέει τη θρυλική τραγουδίστρια Ολίβια Νιούτον-Τζον στη μάχη κατά του καρκίνου! (Βίντεο+Φώτο)

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Νεαρός Αυστραλός εμπνέει τη θρυλική τραγουδίστρια Ολίβια Νιούτον-Τζον στη μάχη κατά του καρκίνου

Ο εξαιρετικός νεαρός που ενέπνευσε την Olivia Newton-John και την προσπάθεια της να νικήσει τον καρκίνο είναι ο Campbell Remess, δεν είναι ασθενής ο ίδιος, προσπαθεί όμως να τον θεραπεύσει κατασκευάζοντας αρκουδάκια. Μια υπέροχη συνάντηση πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στη Μελβούρνη ανάμεσα στους δυο σταυροφόρους.

Ο Campbell κάνει μεγάλα όνειρα, θέλει να γίνει ιατρικός ερευνητής και να θεραπεύσει τον καρκίνο. Για την ώρα όμως ο 14χρόνος ράβει τα δικά του αρκουδάκια (teddy bears) και τα χαρίζει σε ασθενείς. Μέχρι τώρα έχει ράψει περισσότερα από 1700 και η ιστορία του όσο περνάει ο καιρός γίνεται παγκοσμίως γνωστή.

Πριν λίγο καιρό βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του Steve Harvey στο Λος Άντζελες, κουβαλώντας μαζί και τα αρκουδάκια του φυσικά. Ο γνωστός παρουσιαστής του επιφύλασσε μια έκπληξη λέγοντας του: έχεις αγγίξει τις καρδιές πολλών ανθρώπων και ανάμεσα σε αυτές και μιας εκλεκτής κυρίας που σου στέλνει ένα μήνυμα με βίντεο για να σε ευχαριστήσει για το αρκουδάκι που έστειλες στην ίδια.

 

Στο βίντεο εμφανίζεται η διάσημη σταρ Olivia Newton-John λέγοντας στο μήνυμα της ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ουράνιο τόξο αρκουδάκι που της έστειλε και πως θα ήθελε να τον ευχαριστήσει από κοντά. Ελπίζω να σε συναντήσω μια μέρα και να σε ευχαριστήσω για το αρκουδάκι και για την αξιαγάπητη καρδία σου!

Η θρυλική ηθοποιός, τραγουδίστρια, ακτιβίστρια και επιχειρηματίας, είναι γνωστή από τις ταινίες Grease και Xanadu, με πλούσια δραστηριότητα στην τηλεόραση αλλά και στο τραγούδι. Έχει βραβευτεί με 4 βραβεία Grammy, 14 χρυσούς και πλατινένιους δίσκους. Το μουσικό άλμπουμ από την ταινία Grease θεωρείται από τα κορυφαία όλων των εποχών και το ντουέτο της με τον Τζον Τραβόλτα από τα τραγούδια που έχουν πουληθεί περισσότερο στην ιστορία της μουσικής.

Διαγνώστηκε πρώτη φορά με καρκίνο το 1992, τον νίκησε και αφιέρωσε τη ζωή της στη μάχη κατά του καρκίνου. Πριν ένα χρόνο ο καρκίνος στο στήθος επέστρεψε και ο Campbell της έστειλε ένα γράμμα και ένα αρκουδάκι

Τον περίμενε όμως και μια άλλη έκπληξη αργότερα. Όταν πήγε να δώσει αρκουδάκια στο νοσοκομείο Olivia Newton-John Cancer Wellness & Research Centre  σε ασθενείς, στο σαλόνι της κλινικής τον περίμενε αυτοπροσώπως η Ολίβια!

Ήθελα τόσο πολύ να σε γνωρίσω γιατί πιστεύω ότι είσαι ένας εκπληκτικός νεαρός άντρας! Το αρκουδάκι που μου έστειλες κάθεται στο υπνοδωμάτιο μου και με κοιτάει κάθε βράδυ και έτσι σκέφτομαι εσένα και το υπέροχο δώρο σου.

Η μητέρα του δηλώνει πως η γενναιοδωρία του εκδηλώθηκε πολύ νωρίς, από όταν ήταν 9 χρονών και έκτοτε ξεκίνησε να δραστηριοποιείται. Ήθελα να πάρω δώρα για τα παιδιά στο νοσοκομείο και η μαμά μου είπε πως αυτό θα της κοστίσει πάρα πολλά χρήματα γιατί έχει 9 παιδιά και πρέπει να αγοράσει δώρα για όλα τους. Ήταν απολυτά κατανοητό και έτσι της είπα ότι θα τα φτιάξω εγώ! Έμαθε να ράβει παρακολουθώντας βίντεο στο YouTube παρόλο που δεν το είχε ξανακάνει ποτέ μέχρι τότε.

Η Ολίβια δηλώνει πως είναι πολύ καλά στη υγεία της τώρα και συνεχίζει τον αγώνα της. Μπορεί να είναι κάπως ασυνήθιστο ζευγάρι οι δυο τους, ένας νεαρός από την Τασμάνια και η μεγάλη σταρ του Χόλυγουντ όμως τώρα ενώνουν τις δυνάμεις τους. Αυτό το δυναμικό ντουέτο διαθέτει την αυτοπεποίθηση ότι θα βρουν τη θεραπεία!

Είναι εκπληκτικό το πώς βοηθάει άλλους ανθρώπους με καρκίνο όταν δίνει και αυτή τη δική της μάχη. Μια μέρα όλα θα ενωθούν μαζί και η μαγεία θα εμφανιστεί, είπε ο Campbell εννοώντας ότι θα βρουν τη θεραπεία για τον καρκίνο.

Έχει δημιουργήσει το Project 365 όπου συνεχίζει να κατασκευάζει αρκουδάκια σχεδόν από το τίποτα. Το εργαστήριο του είναι μέσα στο πατρικό του σπίτι, έχει το δικό του χώρο και συνεχώς τον τροφοδοτούν με υλικά οι υποστηρικτές του από ολόκληρο τον κόσμο. Δέχεται ακόμα και οικονομική υποστήριξη, όχι για το κέρδος αλλά για να μπορεί να συνεχίσει να φτιάχνει και να στέλνει αρκουδάκια σε οποίον τα έχει ανάγκη.

Έχει χαρίσει ένα και στον πατέρα του όταν πριν 6 χρόνια περίπου είχε διαγνωστεί με καρκίνο και το ονόμασε Winner, δηλαδή Ο Νικητής. Γιατί κατάφερε να κερδίσει επίσης τη μάχη με τον καρκίνο και συνεχίζει να προσπαθεί να βοηθήσει κι άλλους.

Είναι εκπληκτικό το πώς ένα μικρό παιδί από την άλλη άκρη του πλανήτη, κατάφερε να αλλάξει έστω και λίγο τον κόσμο μας και η προσπάθεια αυτή αξίζει την αναγνώριση και την επιβράβευση μας! Ας στηρίξουμε τον Campbell με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας και ας επιτρέψουμε στους μικρούς τριχωτούς του φίλους να συνεχίζουν να ταξιδεύουν παντού. Έως ότου βρεθεί η θεραπεία για τον κάθε μορφής καρκίνο, οι απλές και ανθρώπινες πράξεις είναι το καλύτερο φάρμακο!

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

Βογιατζής Ηλίας

Πηγή: Project 365

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Δραματική αύξηση στις νευρολογικές παθήσεις, που οδηγεί σε αναπηρίες και άλλες ασθένειες!

Βογιατζής Ηλίας

Της ακρωτηρίασαν και τα 2 πόδια: Άσχημα νέα για την 20χρονη φοιτήτρια στην Πάτρα που κατέρρευσε μέσα στη Σχολή της

newsitamea