Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Νεαρή γυναίκα από το Τέξας αντιμετωπίζει τον καρκίνο χορεύοντας

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Το βίντεο μιας νεαρής γυναίκας με καρκίνο, η οποία χορεύει στο νοσοκομείο συνδεδεμένη με ιατρικά μηχανήματα, έχει σαρώσει το Ίντερνετ.

Η 32χρονη Άνα-Αλέσια Αγιάλα ανήρτησε το βίντεο πριν από τρεις ημέρες και ήδη το έχουν δει πάνω από 10 εκατομμύρια άνθρωποι στο Instagram και το Facebook, ενώ το έχουν κοινοποιήσει πάνω από 75.000.

Σε αυτό, η νεαρή γυναίκα απεικονίζεται μαζί με την φίλη της Ντανιέλ Άντρους να χορεύουν γελώντας το TZ Anthem Challenge – ένα νέο χορευτικό που κάνει θραύση στην αμερικανική νεολαία και βασίζεται στο Knuck If You Buck των Crime Mob.

«Ποιος είπε ότι ο καρκίνος και η χημειοθεραπεία πρέπει να σε ρίξουν; Εμείς θα γελάσουμε τελευταίες», γράφει η Άνα-Αλέσια.

Όπως εξηγεί, έφτιαξε με τη φίλη της το βίντεο για να δείξει σε όλο τον κόσμο ότι «ο χορός και το γέλιο είναι τα καλύτερα φάρμακα» – και τον στόχο αυτό ως φαίνεται έχει επιτελέσει άριστα, αν κρίνει κανείς από τα σχόλια που συγκεντρώνει το βίντεο στη σελίδα της στο Facebook.

Η Άνα-Αλέσια διαγνώσθηκε πριν από 10 μήνες, τον Δεκέμβριο του 2015, με σπάνια μορφή καρκίνου της μήτρας που είχε εξαπλωθεί στις ωοθήκες και στο στομάχι της.

Υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά τον Ιούλιο οι γιατροί βρήκαν νέο όγκο στον σπλήνα της.

Τώρα, υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Baylor T Boone Pickens του Ντάλας.

«Η θεραπεία μου έχει αποδειχθεί πολύ επιθετική. Μου προκαλεί παρενέργειες όπως μυϊκή ανεπάρκεια, τρέμουλο και παραισθήσεις, αλλά οι πιο πρόσφατες εξετάσεις μου, του Σεπτεμβρίου, έδειξαν ότι η χημειοθεραπεία αποδίδει και ο όγκος μου έχει αρχίσει να συρρικνώνεται», έγραψε στο Facebook. «Το ραβδομυοσάρκωμα διάλεξε το λάθος κορίτσι να τα βάλει!!»

Όπως δήλωσε σε συνεντεύξεις της, έφτιαξε το βίντεο για να παρακινήσει τον κόσμο να πάψει να αντιμετωπίζει τον καρκίνο ως θανατική καταδίκη και να τον ωθήσει «να βγει από την ζώνη ασφαλείας του, να κάνει χαζά πράγματα, να οργανώσει ένα πάρτι, να ζήσει τη στιγμή και να περάσει υπέροχα».

Πηγή : tanea.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Γι’αυτό το είπε τώρα: Η αλήθεια πίσω από την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον για τον καρκίνο και ο σοβαρός λόγος

Efi Nika