Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της άστεγης που υποστηρίζει ότι είναι η Μαντλίν!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Ένας Σουηδός άνδρας, ο Ταχβο Γιαουχάρβι, αναγνώρισε το ξανθό άστεγο κορίτσι που περιφέρεται στους δρόμους της Ρώμης, ως την κόρη του, όταν είδε στα μίντια τις εικόνες της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει στην ιστοσελίδα της η Daily Mail, ο Σουηδός αναφώνησε «αυτή είναι η κόρη μου» ενώ ανέφερε στην εφημερίδα πως το κορίτσι είναι 21 ετών, πάσχει από το σύνδρομο Άσπεργκερ, και είναι στην Ιταλία για σπουδές. Το όνομα της νεαρής που έχει συγκεντρώσει την προσοχή των Ιταλών λόγω της καλής και ευγενικής της συμπεριφοράς της αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν μιλάει ιταλικά, είναι Έμπλα Γιαουχάρβι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ο φερόμενος ως πατέρας της Γιαουχάρβι έχει επικοινωνήσει με την αστυνομία στην Σουηδία και η Έμπλα θα επιστρέψει στην Στοκχόλμη με την αρωγή των σουηδικών και των ιταλικών αρχών.

Ταυτόχρονα ωστόσο κατηγορεί τη σουηδική αστυνομία για ολιγωρία καθώς έχει ενημερώσει τις αρχές για την μυστηριώδη καθυστέρηση της κόρης του να επικοινωνήσει μαζί του και για την κατάσταση της υγείας της εδώ και έξι μήνες και εκείνοι δεν έκαναν το παραμικρό με την αιτιολογία πως το κορίτσι είναι ενήλικο.

enghomls2enghomls3enghomls4enghomls5enghomls6enghomls7

 

 

newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou