Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Νανά Καραγιάννη: Συγκλονίζει το μήνυμα που είπε σε φίλη της: “Όταν πεθάνω-που δεν θα πεθάνω- να πεις σε όλους ότι ήθελα να ζήσω”!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μπορεί όλοι να τον φοβόντουσαν, μπορεί όλοι να το περίμεναν.. Ωστόσο ο θάνατος την Νανάς Καραγιάννη που πάλευε τα τελευταία δέκα χρόνια με το τέρας της νευρικής ανορεξίας, συγκλόνισε τους γνωστούς της και βύθισε στο πένθος τους συγγενείς και τους δικούς της ανθρώπους.

Η καλή της φίλη και δημοσιογράφος Αφροδίτη Υψηλάντη πέρασε πολλές όμορφες στιγμές τα τελευταία χρόνια με την Νανά αλλά και τις πιο δύσκολες… Η Αφροδίτη τη φρόντιζε αλλά ήξερε ότι πολλές φορές η “Νανού” της έλεγε ψέματα όταν τη ρωτούσε αν έφαγε κι αν πήρε τα φάρμακά της. Οι δυο φίλες είχαν ταιριάξει και μιλούσαν για ώρες πίνοντας καφέ. Σήμερα η Αφροδίτη συγκίνησε τους πάντες γράφοντας τόσο για τις τελευταίες δύσκολες στιγμές της Νανάς όσο και για το μήνυμά της.

“Αναπαύσου εν ειρήνη Νανού μου. Χωρίς το οξυγόνο, χωρίς τους ορούς, χωρίς πόνους στα κόκαλα, χωρίς να μ΄εκλιπαρείς για μια ένεση. Εκείνο, όμως, που θα κρατήσω από σένα, είναι μία φράση που με συγκλόνισε: ” Οταν πεθάνω-που δεν θα πεθάνω- να πεις σε όλους ότι ήθελα να ζήσω”! έγραψε η Αφροδίτη συγκλονίζοντας

 

 

tlife.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea