Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ

Να γιατί πρέπει να κάνετε μασάζ στα δάχτυλα των ποδιών σας πριν πάτε για ύπνο το βράδυ!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η θεραπεία με μασάζ είναι ένα από τα μεγαλύτερα εργαλεία για το σώμα. Ασκώντας πίεση στο σώμα μπορεί να ανακουφίσετε  την ένταση με πολλούς τρόπους.

Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι η ρεφλεξολογία.Αυτό σημαίνει ότι  μπορείτε να κάνετε μασάζ σε ορισμένα μέρη του σώματος, συχνά τα χέρια και τα πόδια, αλλά αυτό να έχει θετικό αποτέλεσμα σε μια διαφορετική περιοχή του σώματος.

Το μασάζ στα πόδια σας σε διαφορετικές θέσεις συνδέεται με τη καλύτερη υγεία σε διαφορετικά όργανα. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη χαλάρωση,λιγότερο άγχος,ακόμα και σε μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία.

Το μασάζ στα πόδια σας βοηθά επίσης να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζει από πολλές ασθένειες, βοηθά στη διατήρηση της σωστής ισορροπίας, έχει αποδειχθεί ευεργετικό για το σύνδρομο των ανήσυχων ποδιών, βελτιώνει τον ύπνο σας, μειώνει το οίδημα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, και είναι υπέροχο για το δέρμα σας.

Το μασάζ στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού είναι καλό για τους πνεύμονες και τον εγκέφαλο σας.

Το  δεύτερο, τρίτο και τέταρτο δάχτυλο είναι καλό για την ανακούφιση του πόνου των δοντιών.

Το μικρό δάχτυλο είναι ένα μεγάλο σημείο μασάζ για πόνους αυτιών. Η παραπάνω εικόνα είναι ένας πολύ καλός οδηγός για το ιδανικό αποτέλεσμα.

tilestwra.com,

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί τσακωνόμαστε περισσότερο με αυτούς που αγαπάμε

Efi Nika

Προωράκι που γεννήθηκε στις 27 εβδομάδες νίκησε τον θάνατο και πάει για 1η φορά σπίτι του!

Efi Nika

Σκούρες γραμμές στα νύχια: Αιμάτωμα ή καρκίνος; – Πως να τα ξεχωρίσετε – Τι πρέπει να προσέξετε

Newsitamea@