Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Η μοναξιά είναι μια σημαντική δύναμη, αλλά όχι απαραίτητη.

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η μοναξιά δεν έχει καμία σχέση με το πόσοι άνθρωποι είναι γύρω σου.

Μπορεί να περιβάλλεσαι από φίλους, αλλά να αισθάνεσαι ακόμα μόνος βαθιά μέσα σου.

Το πιο σημαντικό πράγμα για τη μοναξιά είναι να το δεχτείς και να δεις τι προσπαθεί να σου πει.

Σταματήστε να προσπαθείτε να βρείτε τι συμβαίνει με εσάς και αρχίστε να ακούτε τι έχει να σας πει.

Θυμηθείτε ότι η μοναξιά δεν είναι εναντίον σας, εξυπηρετεί το συμφέρον σας.

Αυτή η μοναξιά που αισθάνεστε μπορεί να σας εξυπηρετεί σε κάτι που αγνοείτε. Μπορεί να σας φέρει αλήθειες ή μαθήματα που θα σας εξυπηρετήσουν στο δρόμο σας να γίνετε η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας.

#1. Σας οδηγεί στις σωστές σχέσεις

Έρχεται ένα σημείο στη ζωή σας όπου, ακόμα κι αν περιβάλλεστε από ανθρώπους όπως φίλους, συνεργάτες και ακόμη και έναν ρομαντικό σύντροφο, εξακολουθείτε να αισθάνεστε μοναξιά και ελλιπείς. Υπάρχει εκείνη η παρατεταμένη αίσθηση της μοναξιάς και της αποσύνδεσης.

Όλοι μεγαλώνουμε και μερικές φορές ίσως ξεφεύγουμε. Μερικές φορές οι άνθρωποι που ήταν κοντά μας μπορεί να γίνουν αυτό που μας κρατάει κάτω. Αναγνωρίζοντας τοξικές καταστάσεις στις οποίες δεν αισθάνεστε πλέον ότι εντάσσεστε, πρέπει να τις εξετάσετε.

Η μοναξιά σας μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να απομακρυνθείτε από τις αρνητικές επιρροές της τρέχουσας ζωής σας, ανοίγοντας χώρο για ανθρώπους που μπορεί να είναι πιο συμπονετικοί, αγαπημένοι, υποστηρικτικοί, συμβατοί και ευθυγραμμισμένοι με τον πραγματικό εαυτό σας.

Ενώ αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα, μην χάσετε την ελπίδα σας. Θα αρχίσουν να εμφανίζονται όταν τους αφήνετε χώρο και οι δονήσεις σας είναι πιο ευθυγραμμισμένες.

#2. Σας κάνει να εστιάσετε μέσα σας.

Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας, έχετε εστιάσει την προσοχή σας έξω από τον εαυτό σας. Το εγώ ίσως έπαιξε μεγάλο ρόλο στη ζωή σας, πιέζοντας την προσοχή σας σε φυσικά πράγματα όπως το χρήμα, το βλέμμα, τη φήμη, τις περιουσίες και πολλά άλλα.

Αλλά όταν η μοναξιά σας χτυπά, τίποτα δεν έχει σημασία. Όλα θα φαίνονται μακρινά και ασήμαντα, είτε πρόκειται για το μεγάλο σπίτι σας, για τη δουλειά σας είτε για τους ανθρώπους που έχετε συναισθηματικά προσκολληθεί.

Η μοναξιά τελικά θα σας καθοδηγήσει στο ταξίδι σας προς το εσωτερικό σας, προς τα πράγματα που πραγματικά έχουν σημασία για εσάς. Όταν αρχίζετε να εστιάζετε στην εσωτερική σας ανάπτυξη και την εσωτερική εργασία, ξεκινάει μια πραγματική μεταμόρφωση.

Από το να είσαι φτωχός και ήπιος, θα βρεθείς ανεξάρτητος, εκφράζοντας τα δώρα σου και εκπληρώνοντας το μεγαλύτερο πάθος και το σκοπό σου. Όλα αυτά μπορούν να συμβούν μόνο κοιτάζοντας προς τα μέσα.

#3. Αφυπνίζει τον Ανώτερο Εαυτό σας και επισημαίνει τον σκοπό σας

Ξεκινώντας ένα εσωτερικό ταξίδι, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τη μοναξιά της ψυχής. Θα συνειδητοποιήσετε τον πυρήνα του γιατί νιώθετε μοναξιά.

Στην πραγματικότητα, ο κύριος σκοπός της μοναξιάς είναι να μας σηματοδοτήσει ότι γυρίζουμε την πλάτη μας στους εαυτούς μας, σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία για εμάς, για το σκοπό μας. Αυτή η μοναξιά της ψυχής σας υπενθυμίζει ότι η Γη δεν είναι το πραγματικό σας σπίτι. Στη συνέχεια, θέλετε να γυρίσετε σπίτι σε κάποιο μέρος κάπου αλλού.

Όταν η ψυχή σας ξυπνήσει, γίνεται συνειδητή για τα άλλα επίπεδα πέρα ​​από αυτό το φυσικό επίπεδο. Σύντομα ρωτάει γιατί είστε εδώ και πώς μπορείτε να φτάσετε στο “πραγματικό” σπίτι σας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει πραγματική θλίψη για την ψυχή σας, όμως είναι η αρχή της συνείδησης ή της ψυχής σας.

Τότε συνειδητοποιείτε ότι είστε εδώ σε μια περιπέτεια και έχετε έναν σκοπό. Η γνώση σας κάνει να έχετε πρόσβαση στα άλλα μέρη που παραμένουν αδρανείς, να γνωρίσετε τον εαυτό σας πλήρως και το σκοπό σας.

#4. Σας επανασυνδέει με την πνευματικότητα

Όταν μένετε αρκετά μακριά στο εσωτερικό ταξίδι σας, θα βρείτε μια σύνδεση σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο.

Η μοναξιά σας αποσυνδέει τον εαυτό σας από τον φυσικό κόσμο και σας αναγκάζει να ξυπνήσετε τη διαίσθησή σας και να επανασυνδέσετε το πνεύμα. Η μοναξιά δεν υπάρχει επειδή δεν υπάρχει σύνδεση με άλλους, αλλά επειδή στερείται σύνδεσης με το πνεύμα σας.

Όταν η ζωή είναι πολύ άνετη, μπορεί να μην σας αρέσει η αλλαγή και ακόμη και να αποτύχετε να συνδεθείτε με τον πνευματικό κόσμο, καθώς οι πόροι σας είναι άφθονοι. Το μόνο που αισθάνεσαι είναι η μοναξιά και η μοναξιά που σκάβεις βαθύτερα μέσα σου και ψάχνεις για την πνευματική σύνδεση που κάνει το ταξίδι σου να αξίζει τον κόπο.

Είναι σε αυτό το πνευματικό βάθος που αρχίζετε να παρατηρείτε εκπληκτικούς συγχρονισμούς, να λαμβάνετε σημάδια και μηνύματα, να αισθάνεστε κάποια παρουσία, να συνδέεστε με τους πνευματικούς οδηγούς και να αισθανθείτε την ενότητα όλων.

#5. Μεταθέτει τα συστήματα πεποιθήσεων σας και τα ζητήματα ζωής από το παρελθόν

Η μοναξιά σας απελευθερώνει από τα συστήματα πεποιθήσεων στον τρισδιάστατο κόσμο, το οποίο είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να αφήσετε για να ανεβάσετε επίπεδο.

Ωστόσο, η ύπαρξη φυσικά επί του κόσμου για αιώνες καθιστά την ενέργειά σας πυκνή. Είναι πιθανό να μεταφέρετε τραύματα από το παρελθόν ή της ανάγκης να ζεις σε μοναξιά για να αγκαλιάσεις τα δώρα σου.

Η ανθρωπότητα έχει περάσει πολλά και το DNA σας έχει αυτές τις μνήμες μέσα.

Αυτό το σύστημα πεποιθήσεων σχετικά με τους φόβους και τα τραύματά σας ήταν σχετικά στο παρελθόν όπου η χρήση των δικών σας ή θεραπευτικών ικανοτήτων θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη. Αλλά σε αυτή την πραγματικότητα, οι φόβοι να γίνετε θεραπευτής, να μην έχετε πρόσβαση στα δώρα σας ή να απομονώσετε τον εαυτό σας για να παραμείνετε ασφαλείς θα πρέπει να υπερνικηθούν.

Ευτυχώς, έχετε τη δύναμη να απελευθερώσετε αυτό το σύστημα πεποιθήσεων συνειδητοποιώντας αυτά τα συναισθήματα, αναγνωρίζοντας, υλοποιώντας και απελευθερώνοντάς τα εντελώς. Σύντομα θα φτάσετε σε υψηλότερες αλήθειες όπου οι ικανότητές σας είναι τα δώρα που θα μπορούσατε να μοιραστείτε με τον κόσμο.

Συμπέρασμα:

Ενώ η μοναξιά είναι μια σημαντική δύναμη που σας οδηγεί στη διαδικασία αφύπνισης σας, δεν είναι απαραίτητη στην αφύπνιση σας.

Η μοναξιά έρχεται ως υπενθύμιση για να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας και με την αλήθεια σας κάθε φορά που επενδύετε πολύ στον φυσικό κόσμο. Εξαιτίας αυτού, αισθάνεστε από καιρό σε καιρό τη μοναξιά.

Αλλά δίνοντάς της χρόνο και επιτρέποντάς της να επιφανεί, τελικά θεραπεύετε τον εαυτό σας από αυτό.

Τα παλιά ζητήματα επανεμφανίζονται για να γίνουν αισθητά αν δεν θεραπευθούν ακόμα, δίνοντας τη θέση τους στην επούλωση της ψυχής σας.

Η μοναξιά που αισθάνεστε μπορεί να είναι προκλητική, αλλά είναι ένα ισχυρό εργαλείο που πρέπει να παραμείνετε στο προσκήνιο της αφύπνισης σας.

ΠΗΓΗ: www.anapnoes.gr  ,  www.kavalarissa.eu

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι κρύβει η νέα εμμονή των 7χρονων με τα ακριβά προϊόντα ομορφιάς

Penni Syggrou

Τα πράγματα για τα οποία μετανιώνουν οι 30άρηδες

Efi Nika

Πώς μιλάνε οι γιατροί για τον βίαιο και αιφνίδιο θάνατο ενός ανθρώπου στους συγγενείς του;

newsitamea