Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Μυτιλήνη: Συγκλονίζουν τα αδέλφια των θυμάτων του τραγικού τροχαίου – “Η Δήμητρα είχε μόνο αγάπη για όλον τον κόσμο”

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

234567

– Σοκάρουν τα αδέλφια των δύο παιδιών που έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα στη Λέσβο
– “Χάσαμε τη μάνα μας όταν η Δήμητρα ήταν 10 ετών, εγώ τη μεγάλωσᨔ λέει ο αδελφός της 16χρονης
– “Έδινε ευκαιρίες ακόμη και σε αυτούς που της έκαναν κακό, ήταν πολύ καλό κορίτσι”
– Ανατριχιαστική η μαρτυρία της αδελφής του 15χρονου αλλά και του οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου
– “Κατάφερε να βγάλει από το αμάξι τον έναν του αδελφό, αλλά όχι τον Μάριο…”
– Εκτός κινδύνου αλλά σε κατάσταση σοκ οι 3 διασωθέντες

Ένα ταλαιπωρημένο παιδί με όνειρα ήταν η 16χρονη Δήμητρα που έχασε τη ζωή της το πρωί στο τραγικό δυστύχημα στην Μυτιλήνη.

Έτσι την περιέγραψε μιλώντας στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο ο αδελφός της Στράτος Χατζηγιαννάκης.

Η άτυχη Δήμητρα σε ηλικία 10 ετών έχασε τη μητέρα της, εξομολογήθηκε στην εκπομπή ο αδελφός της. “Εγώ τη μεγάλωσα, εγώ την τάιζα, εγώ την άλλαζα”, λέει συγκλονισμένος στην εκπομπή ο μεγάλος αδελφός της μικρής που έμελλε να χάσει τη ζωή της με τόσο άδικο τρόπο, τόσο πρόωρα.

“Ήταν καλό κορίτσι, παρά τις τόσες κακουχίες δεν είχε αλητεία μέσα της, είχε αγάπη για όλους και έδινε ευκαιρίες ακόμη και σε ανθρώπους που της είχαν κάνει κακό” προσθέτει συγκλονισμένος ο Στράτος.

Όπως λέει, μετά την τραγωδία είδε τη σορό της αδελφής του. “Δεν είχε μώλωπες ή χτυπήματα, υποθέτω ότι ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό”. Σε ένα δίπορτο αυτοκίνητο είναι πολύ δύσκολο να βγούν αυτοί που κάθονται στα πίσω καθίσματα, προσθέτει.

Ο Στράτος Χατζηγιαννάκης δεν έχει εικόνα αν τα παιδιά βρίσκονταν σε φιλικό σπίτι ή σε κάποιο μπαράκι πριν το δυστύχημα. Τους φίλους της Δήμητρας τους γνώριζε εξ όψεως. Προσωπικά θα ήταν δύσκολο να γνωρίζω τα παιδιά, έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, 20 χρόνια”

“Πάντα είχε όνειρα που δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω των συνθηκών, η αδελφή μου είχε μόνο αγάπη μέσα της για τους ανθρώπους”καταλήγει.

Ακούστε τη συγκλονιστική μαρτυρία του αδελφού της άτυχης Δήμητρας, στο Live News του Νίκου Ευαγγελάτου.

Έβγαλε ζωντανό τον Θωμά, δεν πρόλαβε να σώσει τον Μάριο”

Στην εκπομπή Live News μίλησε και η Παναγιώτα Χουλιάρα. Αδελφή του 15χρονου Μάριου που δεν κατάφερε να βγει ζωντανός από το αυτοκίνητο αλλά και του οδηγού του μοιραίου οχήματος, του Στάθη, που διασώθηκε μετά την πτώση στη θάλασσα.

Στο αυτοκίνητο εκτός από τον άτυχο Μάριο και τον Στάθη επέβαινε και ο τρίτος της αδελφός ο Θωμάς. Μαζί τους ήταν και ένας 20χρονος.

Σύμφωνα με την αδελφή του θύματος αλλά και του τραγικού οδηγού που έμελλε να παρασύρει στον θάνατο τον ίδιο του τον αδελφό αλλά και τη Δήμητρα, ο Στάθης είναι σοκαρισμένος.

Αμέσως μετά την πτώση του αυτοκινήτου στη θάλασσα κατάφερε να τραβήξει από το πίσω κάθισμα τον έναν του αδελφό, τον Θωμά. Όχι όμως και τον Μάριο…

Τα δύο αδέλφια ο Θωμάς και ο Μάριος, αλλά και ο 20χρονος που βγήκαν ζωντανοί από το μοιραίο αυτοκίνητο, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου αλλά σε κατάσταση σοκ στο Νοσοκομείο…

Ακούστε την ανατριχιαστική περιγραφή της αδελφής του Μάριου στον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Epsilon.

ΠΗΓΗ: www.newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea