Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η Μητέρα του έπαιρνε Ναρκωτικά όσο ήταν Έγκυος. Τώρα, θα πρέπει να πληρώσει ο Γιος της για τα Λάθη της!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Το παιδί αυτό θα πρέπει να πληρώσει για τα τραγικά λάθη της μητέρας του: το 15 μηνών αγοράκι, ο Kangkang, από την Κίνα, γεννήθηκε με ανοιχτό πρόσωπο, κάτι που έκανε τον τοπικό τύπο να τον ονομάσει “το αγόρι με τη μάσκα.”  

13

Φαίνεται σαν να έχει δύο πρόσωπα, το ένα πάνω από το άλλο, μία ανωμαλία που το καημένο αγόρι υποφέρει από τη γέννα του. Πιθανότατα το λάθος οφείλεται στην μητέρα του, που έπαιρνε ναρκωτικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά απογοητευτικά.

14

Το σύνδρομο Ablepharon macrostomia είναι μία ασθένεια κατά την οποία ο ουρανίσκος ή το χείλος χωρίζεται και το αποτέλεσμα είναι το πρόσωπο να μοιάζει σαν διαιρεμένο. Στο πρώτο νοσοκομείο, είπαν στη μητέρα του πως έπασχε από μία νόσο που το έκανε να μοιάζει με τέρας.

Οι συγγενείς της της πρότειναν να το δώσει. Αλλά εκείνη δεν τον έδωσε ούτε τα παράτησε, ήθελε να κάνει ότι μπορούσε για  να διορθώσει το λάθος της.

15

Ο Kangkang υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις σε ένα σύγχρονο νοσοκομείο της Σαγκάη και οι γιατροί έδωσαν στην μητέρα καινούργια ελπίδα: θα μπορούσαν να τον εγχειρήσουν και εκείνη δεν θα χρειαζόταν να πληρώσει! Επειδή η περίπτωσή του ήταν σπάνια όμως, δεν ήταν εγγυημένο πως η επέμβαση θα ήταν επιτυχημένη.

Θα πάρει επίσης αρκετό χρόνο μέχρι οι ετοιμασίες να έχουν ολοκληρωθεί. Ελπίζουμε, ο μικρός Kangkang να έχει την ευκαιρία να ζήσει μία φυσιολογική παιδική ηλικία και του ευχόμαστε ότι καλύτερο!

 

hefty.co,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika