Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Μητέρα πέταξε νεογέννητο στην αποχέτευση και το βρήκε υδραυλικός μετά από τρία χρόνια

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η 29χρονη γέννησε κρυφά και προσπάθησε να εξαπατήσει τους πάντες

Στο προσκήνιο ήρθε μια τραγωδία που σημειώθηκε πριν λίγα χρόνια στη Βρετανία.

Μία νεαρή κοπέλα γέννησε κρυφά, έβαλε το μωρό μέσα σε σακούλα και το έκρυψε στην αποχέτευση στο διαμέρισμα των γονιών της.

Η αποκάλυψη έγινε τρία χρόνια αργότερα, όταν ο υδραυλικός βρήκε τη σακούλα με το μακάβριο περιεχόμενο.

Η Sinead Connett παραδέχτηκε την ενοχή της ενώπιον του δικαστηρίου όπου εκδικάζεται η υπόθεση, καταθέτοντας όλα τα γεγονότα που την οδήγησαν στην πράξη της.

Όπως μεταδίδει το BBC, η 29χρονη είπε ότι υπέστη σοκ όταν ανακάλυψε πως ήταν έγκυος και πως τρομοκρατήθηκε ότι ο σύντροφός της θα την εγκατέλειπε. Αρχικά η νεαρή ανέφερε στους αστυνομικούς πως το παιδί ήταν αποτέλεσμα βιασμού από έναν οδηγό ταξί που της επιτέθηκε ένα βράδυ τον Οκτώβριο του 2012 στο Hertfordshire της Βρετανίας. Το ψέμα της ωστόσο ξεσκεπάστηκε όταν ήρθαν στο φως μια σειρά από μηνύματα που είχε ανταλλάξει, κατά τα οποία προέκυψε ότι εκείνη τη βραδιά δεν είχε βγει έξω αλλά είχε επισκεφτεί τη μητέρα της στο Λονδίνο.

Τελικά, αποκάλυψε ότι είχε γεννήσει ένα νεκρό μωρό, τον Αύγουστο του 2013 στο μπάνιο του σπιτιού της στο Κεντ χωρίς καμία βοήθεια. Ακολούθως, τύλιξε τη σορό με πετσέτες, την έβαλε σε σακούλες και την «ξεφορτώθηκε» στην αποχέτευση του πατρικού της. Ο πατέρας της 29χρονης έπειτα από τρία χρόνια, τον Φεβρουάριο του 2016, κάλεσε υδραυλικό λόγω προβλημάτων στην αποχέτευση και ήρθε η μεγάλη αποκάλυψη.

Η 29χρονη καταδικάστηκε σε 12μηνη ποινή φυλάκισης με τον δικαστή να λέει: «Αποφάσισα να σε στείλω αμέσως στη φυλακή. Πρέπει να τιμωρηθείς. Εξαπάτησες τους πάντες. Είσαι η αρχιτέκτονας αυτής της τραγωδίας», σημείωσε μεταξύ άλλων ο δικαστής.

Πηγή : newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou