Newsitamea.gr
ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μητέρα χρήστης ναρκωτικών έκοψε μαχαίρι τις ουσίες όταν οι γιατροί της είπαν πως θα της πάρουν το μωρό της!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μητέρα χρήστης ναρκωτικών έκοψε μαχαίρι τις ουσίες όταν οι γιατροί της είπαν πως θα της πάρουν το μωρό της.

Μια γυναίκα που ήταν εθισμένη στην ηρωίνη και περνούσε τις ημέρες της επαιτώντας στους δρόμους είναι πλέον μια ευτυχισμένη και υγιής μητέρα ενός παιδιού και λέει πως η αλλαγή στη ζωή της οφείλεται στο κορίτσι της.

Η Azaria Faver, από το Εδιμβούργο, άλλαξε τη ζωή της αφού ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος στην Bella Caledonia, η οποία είναι σήμερα πέντε μηνών, και τώρα ξοδεύει το χρόνο της σε μαθήματα μητρότητας – και μάλιστα έχει γραφτεί στο πανεπιστήμιο για να σπουδάσει κοινωνική εργασία.

Η κ. Faver, η οποία έμπλεξε με τα ναρκωτικά όταν ήταν μόλις 15 ετών, γράφει επίσης σε ένα blog που ονομάζεται “From Heroin to Homemaker” σε μια προσπάθειά της να εμπνεύσει άλλους τοξικομανείς να αποτοξινωθούν.

Azaria Faver, from Edinburgh, turned her life around after discovering she was pregnant with Bella Caledonia, five months old, and now spends her time at mother and baby classes

Η χειρότερη φάση της ήταν όταν έκανε χρήση 20 γραμμαρίων ηρωίνης καθημερινά, ενώ κάπνιζε επίσης κοκαΐνη. Επίσης, ξυπνούσε χωρίς να ξέρει ποια είναι και πού.

Και έτσι, εκείνη και ο σύντροφός της, ο 40χρονος Alex Adair, συγκλονίστηκαν τον περασμένο Απρίλιο όταν ανακάλυψαν ότι περίμεναν παιδί. Λόγω του εθισμού τους στα ναρκωτικά, πίστευαν ότι δεν θα μπορούσαν να μεγαλώσουν παιδιά.

Όταν επισκέφθηκε έναν γιατρό για τους αστέγους, ο γιατρός της είπε ότι ήταν πράγματι έγκυος – προτού της πει ότι το μωρό θα δινόταν για υιοθεσία μετά τη γέννησή του.

Αυτή η ανακοίνωση αποδείχθηκε ο καταλύτης για την αναστατωμένη Faver, η οποία ορκίστηκε να αποτοξινωθεί αμέσως.

Όπως είπε στο Daily Record: “Επέστεψα με δάκρυα μετά το ραντεβού. Δεν θα άφηνα να συμβεί αυτό. Γράφτηκα αμέσως σε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης.”

“Ήταν τόσο δύσκολο και μερικές φορές μπήκα στον πειρασμό να βγω έξω και να αγοράσω ηρωίνη. Κάνω χρήση ουσιών από την ηλικία των 15 ετών. Αλλά ο στόχος μου ήταν αυτός που με έκανε να μην τα παρατήσω.”

Η νεαρή ήταν ευτυχής που είχε μια «πραγματικά εύκολη» εγκυμοσύνη.

Η Bella γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017, ζυγίζοντας  3,110 κιλά.

Η κ. Faver δήλωσε: “Από τη στιγμή που την κρατούσα στην αγκαλιά μου ήξερα ότι δεν θα πάω ποτέ πίσω στην παλιά μου ζωή και δεν έχω σκεφτεί τα ναρκωτικά από τότε. Η απεξάρτησή μου πάει καλά και δεν θα αργήσω να αποτοξινωθώ τελείως. Δεν θέλω η κόρη μου να μάθει πως τα ναρκωτικά είναι μέσα στη ζωή μας.”

“Ο Alex είναι ένας υπέροχος μπαμπάς. Γνωριστήκαμε πριν από τρία χρόνια μέσω του χώρου των ναρκωτικών. Σταμάτησε επίσης να κάνει χρήση μόλις άκουσε ότι ήμουν έγκυος.”

“Οι κοινωνική υπηρεσία ήταν τόσο εντυπωσιασμένη από την αλλαγή της ζωής μας που προέβη σε έγκαιρη επανεξέταση της υπόθεσης και απέσυρε τη Bella από το μητρώο προστασίας παιδιών.”

“Ο Alex και εγώ έχουμε μια όμορφη κόρη, ένα σπίτι και ένα λαμπρό μέλλον. Όλα από δω και πέρα θα είναι εντελώς διαφορετικά.”

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika