Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ

Μήπως κι εσείς ξυπνάτε ΚΑΘΕ βράδυ την ίδια ώρα και δεν ξέρετε το Γιατί; Δείτε ΤΙ σημαίνει αυτό για την Υγεία σας!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Μερικές φορές είναι φυσιολογικό να ξυπνάμε στη μέση της νύχτας, αλλά τι σημαίνει όταν ξυπνάτε κάθε βράδυ την ίδια ώρα και δεν νιώθετε καλά; Υπάρχει κάτι που ονομάζεται Κινέζικο Ρολόι Οργάνων/Σώματος και μπορεί να σας πει τι δεν πάει καλά με το σώμα σας.

Το Κινέζικο Ρολόι Οργάνων/Σώματος λειτουργεί υπό την προϋπόθεση ότι το τσι μετακινείται μέσα στο σώμα διαφορετικές ώρες μέσα στη μέρα. Το τσι μετακινείται από το ένα σύστημα του οργανισμού στο άλλο για να το αποκαταστήσει και να ενδυναμώσει. Αυτός ο κύκλος διαρκεί 24 ώρες και το τσι έχει 2 ώρες για να φορτίσει σε κάθε σημείο.

Αν, λοιπόν, υπάρχει εμπόδιο που μπλοκάρει την ροή ενέργειας από όργανο σε όργανο ή από σύστημα σε σύστημα, αυτό το εμπόδιο μπορεί να σας κάνει να ξυπνήσετε. Τα εμπόδια μπορεί να δημιουργηθούν από σωματικά, συναισθηματικά ή ψυχικά προβλήματα. Μπορείτε να νιώσετε καλύτερα σε λίγο χρόνο ξέροντας τι είναι αυτό που δεν πάει καλά.

Η εξήγηση του Κινέζικου Ρολογιού Οργάνων/Σώματος

Δυσκολίες στον ύπνο ανάμεσα στις 9 και τις 11 μ.μ.

Κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος, τα αιμοφόρα αγγεία είναι ενεργά. Αυτό σημαίνει ότι σας κρατάνε ξύπνιους προβλήματα που συνδέονται με το ανοσοποιητικό, με τον θυρεοειδή, με τα επινεφρίδια ή τον μεταβολισμό. Το άγχος, η παράνοια ή η σύγχυση μπορεί επίσης να σας κρατάνε ξύπνιους. Σε αυτή την περίπτωση, δοκιμάστε λίγο διαλογισμό, γιόγκα πριν τον ύπνο ή επαναλάβετε χαλαρωτικά μάντρα.

Δυσκολίες στον ύπνο ανάμεσα στις 11 μ.μ. και την 1 π.μ.

Αυτό το διάστημα είναι συνδεδεμένο με την χοληδόχο κύστη. Αυτό το μέρος του σώματος διασπά όλο το λίπος που καταναλώθηκε μέσα στη μέρα. Αν ξυπνήσετε αυτή την ώρα, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να βάλετε στην διατροφή σας πιο υγιεινά λιπαρά.

Ωστόσο, αν βιώνετε επικριτικά συναισθήματα ή συναισθήματα μίσους προς άλλους, μπορεί και αυτό να σας κρατά ξύπνιους. Είναι σημαντικό να αφήσετε πίσω τα λάθη που κάνετε εσείς οι ίδιοι ή άλλοι και να διώξετε το μίσος. Η αποδοχή και η συγχώρεση είναι πολύ σημαντικές.

13

Ξυπνάτε ανάμεσα στη 1 και τις 3 π.μ.

Αυτό είναι το διάστημα που ανανεώνεται το συκώτι και όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι. Αν ξυπνάτε αυτή την ώρα, τότε μπορεί να σημαίνει ότι το συκώτι σας έχει να κάνει πολλή δουλειά (έχει να επεξεργαστεί πολλές τοξίνες). Διορθώστε την διατροφή σας και μειώστε την κατανάλωση αλκοόλ.

Επίσης, με αυτό το διάστημα συνδέονται ο θυμός, η ενοχή και η οργή. Αν νιώθετε αυτά τα συναισθήματα σε υπερβολικό βαθμό, τότε είναι πιθανό να σας ξυπνήσουν. Είναι σημαντικό να απελευθερώνετε τον θυμό και να βλέπετε καθαρά οτιδήποτε είναι αυτό που σας προβληματίζει.

Ξυπνάτε ανάμεσα στις 3 και τις 5 π.μ.

Αυτό είναι το διάστημα που οι πνεύμονες συγκεντρώνουν οξυγόνο και το μετακινούν στα άλλα συστήματα για να προετοιμαστούν για την καινούρια μέρα. Επίσης, το σώμα μπορεί να απομακρύνει και τις τοξίνες εκείνη την ώρα. Αν ξυπνάτε και βήχετε, τότε είναι σημάδι ότι πρέπει να καταναλώνετε πιο υγιεινό φαγητό ή να αναπνέετε καθαρότερο αέρα.

Αυτό το διάστημα συνδέεται ακόμη και με την θλίψη και την στεναχώρια. Αν ξυπνάτε αυτή την ώρα, τότε συμβαίνει στην ζωή σας κάτι που σας στεναχωρεί. Είναι σημαντικό να αποδέχεστε αυτά τα συναισθήματα, να θρηνείτε ανάλογα και να προχωράτε στην ζωή σας.

Ξυπνάτε ανάμεσα στις 5 και τις 7 π.μ. ή νιώθετε άρρωστοι εκείνο το διάστημα

Αυτό είναι το διάστημα κατά το οποίο καθαρίζει και ανανεώνεται το παχύ έντερο. Αυτό είναι λογικό, γιατί οι περισσότεροι θέλουμε να πάμε τουαλέτα εκείνη την ώρα. Για να βοηθήσουμε την διαδικασία αυτή, είναι σημαντικό να πίνουμε πολύ νερό.

Συναισθηματικά, αυτό το διάστημα συνδέεται με την ανυπομονησία μας για το ότι δεν συμβαίνει ή δεν εξελίσσεται κάτι στην ζωή μας. Αυτό είναι το τέλειο διάστημα για μερικά ανεβαστικά πρωινά μάντρα.

Το σώμα συνεχίζει να λειτουργεί μέσα στη μέρα και υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να σας βοηθήσουν.

 

 

davidwolfe.com,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρόνιος πόνος: Ο καταστροφικός παράγοντας που επιδεινώνει τη φλεγμονή και επιταχύνει τη γήρανση του εγκεφάλου

Efi Nika

Καρκίνος Προστάτη: Γιατί αμφισβητείται το PSA για τον προσυμπτωματικό έλεγχο της νόσου

Efi Nika

Πώς μιλάνε οι γιατροί για τον βίαιο και αιφνίδιο θάνατο ενός ανθρώπου στους συγγενείς του;

newsitamea