Newsitamea.gr
CELEBRITY ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Μήνυμα ελπίδας και δύναμης από τη Νατάσα Παζαΐτη για όσες γυναίκες ήρθαν αντιμέτωπες με τον καρκίνο και τον νίκησαν!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μήνυμα ελπίδας και δύναμης από τη Νατάσα Παζαΐτη για όσες γυναίκες ήρθαν αντιμέτωπες με τον καρκίνο και τον νίκησαν.

«Η ζωή είναι δώρο! Και μία νέα ζωή που φέρνουμε εμείς στον κόσμο είναι δώρο όχι μόνο για μας αλλά για όλον τον κόσμο» γράφει σε ανάρτησή της η Νατάσα Παζαΐτη, σύζυγος του Κώστα Καραμανλή και χειρούργος με ειδίκευση σε θέματα μαστού.

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, δύναμης και υπομονής σε όσες γυναίκες ήρθαν αντιμέτωπες με τον καρκίνο και τον νίκησαν.

«Η ζωή είναι δώρο! Και μία νέα ζωή που φέρνουμε εμείς στον κόσμο είναι δώρο όχι μόνο για μας αλλά για όλον τον κόσμο. Ένα τέτοιο δώρο δέχθηκα και εγώ με την επίσκεψη της Ελπίδας. Η Ελπίδα με επισκέφθηκε κρατώντας στην αγκαλιά της τον πανέμορφο γιό της τέσσερα χρόνια μετά τη χειρουργική επέμβαση στο στήθος της. Μαζί δώσαμε αυτήν τη μάχη και είμαι βαθιά συγκινημένη που μοιράζομαι αυτή τη φωτογραφία της χαράς και της νίκης της ζωής. Σε ευχαριστώ Ελπίδα» γράφει στο κείμενο που συνοδεύει το άρθρο της με τίτλο: «Η εγκυμοσύνη μετά τον Καρκίνο του Μαστού».

 

 

athensvoice.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα εμβόλια έσωσαν τουλάχιστον 154 εκατομμύρια ζωές τα τελευταία 50 χρόνια

newsitamea

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Καρκίνος Προστάτη: Γιατί αμφισβητείται το PSA για τον προσυμπτωματικό έλεγχο της νόσου

Efi Nika