Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μικρό αγόρι λέει το πιο συγκινητικό «αντίο» στον 17χρονο καλύτερο φίλο του, στον κατοικίδιο σκύλο του!!!-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μικρό αγόρι λέει το πιο συγκινητικό «αντίο» στον 17χρονο καλύτερο φίλο του, στον κατοικίδιο σκύλο του.

Ένας άντρας βγάζει τη φωτογραφική του μηχανή και να αρχίζει να καταγράφει τη σκηνή που εξελίσσεται μπροστά του. Είναι σε μια κτηνιατρική κλινική μετά από ένα τραγικό ατύχημα που είχε η 17χρονη σκυλίτσα του, η Baobao.

Στο βίντεο, ο μικρός γιος του, κάθεται δίπλα στο σκύλο τους και προσπαθεί να καταλάβει γιατί πρέπει να του πει αντίο. Ο πατέρας κάνει ό,τι μπορεί για να του εξηγήσει ότι όσο ζει, η Baobao θα νιώθει πολύ πόνο. Μπορεί να είναι δύσκολο γι’ αυτούς να αποχωριστούν τη σκυλίτσα τους, αλλά την αγαπούν πάρα πολύ για να την αφήσουν να υποφέρει.

Μικρό αγόρι λέει το πιο συγκινητικό «αντίο» στον 17χρονο καλύτερο φίλο του, στον κατοικίδιο σκύλο του

Το ατύχημα συνέβη γρήγορα και χωρίς προειδοποίηση. Νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο πατέρας αποφάσισε να πάρει το μηχανάκι του για να αγοράσει το μεσημεριανό γεύμα. Η Baobao πήδησε στη συνηθισμένη της θέση, δίπλα του.

Σε μια διασταύρωση, ο άντρας είχε επιβραδύνει αρκετά, όταν εκείνη έπεσε ξαφνικά από το σκούτερ.

«Υπήρχε μόνο ένα όχημα δίπλα μου,»  έγραψε ο πατέρας αργότερα στην περιγραφή του βίντεό του. «Ο οπίσθιος τροχός έπεσε πάνω στην πλάτη της Baobao σπάζοντας τη λεκάνη της. Έτσι, θα χρειαζόταν εκτεταμένη χειρουργική επέμβαση και χωρίς καμία εγγύηση ότι είναι σε θέση να περπατήσει  ξανά.»

Ήταν ασυνήθιστο για την Baobao να πέσει έτσι όπως έπεσε. Μετά από τόσα χρόνια, είχε διανύσει τουλάχιστον 200.000 χιλιόμετρα στο μηχανάκι μαζί του, και τελευταία είχε κάνει τουλάχιστον 1500 χλμ, μια-δυο μέρες πριν το ατύχημα, μετά από ένα τουρ που είχαν οι δυο τους. Μέχρι εκείνη την τραγική στιγμή, δεν υπήρχε η αίσθηση του φόβου.

«Είχε μια όμορφη και γεμάτη εβδομάδα και λόγω της ηλικίας της, η ακοή και η όρασή της έχουν μειωθεί σημαντικά, γι’ αυτό σκέφτηκα ότι είναι καλύτερα να μην την βάλω στη διαδικασία των επίπονων χειρουργικών επεμβάσεων και της φυσιοθεραπείας,» έγραψε  ο πατέρας. «Τα τελευταία ένα- δύο χρόνια, η κατάσταση της υγείας της έχει επιδεινωθεί πολύ. Γι’ αυτό και πήραμε την απόφαση να της κάνουμε ευθανασία, όσο ήταν ακόμα ο «εαυτός» της και δεν πονούσε.»

Μικρό αγόρι λέει το πιο συγκινητικό «αντίο» στον 17χρονο καλύτερο φίλο του, στον κατοικίδιο σκύλο του

Ο αποχαιρετισμός ενός αγαπημένου και πιστού κατοικίδιου ζώου είναι εξαιρετικά δύσκολος. Για τους ανθρώπους της Baobao, αυτό είναι το τελευταίο δώρο που θα μπορέσουν να της δώσουν.

«Θα πάει για ύπνο», λέει απαλά στο γιο του στο βίντεο. «Θα ξυπνήσει στην αγκαλιά του Θεού.» Προσπαθεί να του εξηγήσει πως αν την αφήσουν, θα χάσει σιγά σιγά την ακοή και την όρασή της και θα είναι πιο δύσκολο μετά. Και όταν συμβεί αυτό, τότε αυτή θα «φοβάται», λέει, «αλλά τώρα δεν φοβάται.»

Μικρό αγόρι λέει το πιο συγκινητικό «αντίο» στον 17χρονο καλύτερο φίλο του, στον κατοικίδιο σκύλο του

Ο γιος είναι αναστατωμένος, αλλά μέχρι το τέλος του βίντεο, φαίνεται να καταλαβαίνει ότι ήρθε η ώρα να την αφήσει να φύγει. Και προσθέτει, «Θα μου λείψει.»

«Κι εμένα θα μου λείψει πολύ», απαντά ο πατέρας.

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika