Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Μικρή Μαντλίν: “Πέθανε στο διαμέρισμα”

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μια νέα εξωφρενική θεωρία έρχεται να εισάγει στην πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν Πορτογάλος εγκληματολόγος.

Ο εγκληματολόγος Moita Flores, που συνδέθηκε με την αστυνομία στις έρευνες αναζήτησης της μικρής Μαντλίν ΜακΚάν, τόνισε πως δεν είχε αμφιβολία πως το 3χρονο κοριτσάκι ίσως να πέθανε στο διαμέρισμα που κοιμόταν ενώ οι γονείς της είχαν βγει έξω για δείπνο.

Προσπάθησε να απορρίψει τη θεωρία πως η μικρή Μαντλίν απήχθη από το διαμέρισμα στην Praia da Luz, λέγοντας στο site Flash! πως θα ήταν αδύνατο να βγουν με ένα παιδί από το παράθυρο.

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου 2007 ενώ οι γονείς της έτρωγαν σε ένα εστιατόριο στο θέρετρο και έχουν ορκιστεί πως δεν εγκαταλείπουν την ελπίδα να τη βρουν ζωντανή.

Τον περασμένο μήνα ο ερευνητής δημοσιογράφος Mark Williams – Thomas είπε στο ITV πως πιθανότατα το 3χρονο κοριτσάκι ξύπνησε στη μέση της νύχτας και πήγε να βρει τους γονείς του.

Η νέα θεωρία έρχεται λίγο πριν από τη 10η επέτειο εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν και ενώ η αστυνομία θα παρατείνει για 6 ακόμα μήνες την Επιχείρηση Grange για την ανεύρεσή της.
Ο Moita Flores τόνισε πως ο μόνος τρόπος για την επίλυση της υπόθεσης είναι μια ανακατασκευή στο θέρετρο.

 

 

Πηγή: Metro,newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea