Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μια Συναρπαστική Ματιά στην Παραμυθένια Ζωή του Πρίγκιπα του Ντουμπάι!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

mia-sinarpastiki-matia-stin-paramithenia-zoi-tou-prigkipa-tou-ntoumpai

Αθλητής, φωτογράφος, πραγματικά ρομαντικός. Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Αυτού Υψηλότητας του Hamdan bin Mohammed Al Maktoum, του δεύτερου γιου του Σεΐχη Mohammed bin Rashid Al Maktoum. Ο Πρίγκιπας του Ντουμπάι απολαμβάνει την φήμη ενός σύγχρονου Αλαντίν και είναι γνωστός και αγαπητός σε όλο τον κόσμο.

Στο Instagram έχει σχεδόν 4 εκατομμύρια followers και σε κάθε βήμα του ακολουθείται από μια στρατιά θαυμαστριών και η αγάπη των υπηκόων του δεν έχει όρια.
Επειδή τον θαυμάζουμε ως άνθρωπο – όχι μόνο για την όμορφη εμφάνιση του και τον πολυτελή τρόπο ζωής του, αλλά και για τα αξιέπαινα πράγματα που κάνει – αποφασίσαμε να ρίξουμε μια ματιά στην ζωή του.

Φανατικός λάτρης των ζώων

Τα άλογα είναι το μεγαλύτερο του πάθος. Δεν έχει μόνο τον ιδιωτικό του στάβλο, αλλά εκπροσωπεί και την χώρα του σε διεθνείς διαγωνισμούς. Έχει πάρει το χρυσό στους Παγκόσμιους Ιππικούς Αγώνες στην Γαλλία το 2014. Επίσης, στηρίζει αρκετές φιλοζωικές οργανώσεις.

Ενδιαφέρεται για κάθε άνθρωπο.

111

Η φιλανθρωπία είναι πάντα στις πρώτες προτεραιότητες του Πρίγκιπα.

Στηρίζοντας τα άτομα με ειδικές ανάγκες

Από τότε που πήρε τον τίτλο του Διάδοχου του θρόνου συνεχίζει να είναι επίτιμος προστάτης του Κέντρου Αυτισμού του Ντουμπάι. Επιπλέον, συμμετέχει σε πολλά ταμεία πρόνοιας και αγοράζει ιατρικό εξοπλισμό για νοσοκομεία.

1113

Πάντα ανοιχτός στον κόσμο Φαίνεται ότι ο Πρίγκιπας έχει χώρο στην καρδιά του για κάθε άνθρωπο του πλανήτη.

Πολλές αθλητικές εκδηλώσεις διοργανώνονται υπό την προστασία του και πάντα δίνει προσοχή στους θεατές ή τους συμμετέχοντες.

11115

Μαθαίνοντας από θαυμαστά παραδείγματα

Ο Πρίγκιπας περνά πολύ χρόνο με τους ανθρώπους που θέλει να βοηθήσει. Επίσης, προσπαθεί να δει τον κόσμο από την οπτική τους. Αυτό συμπεριλαμβάνει και την συμμετοχή του σε φιλικούς αγώνες μπάσκετ με αναπηρικό καροτσάκι.

“Όταν οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες έχουν μια ευκαιρία, ξεπερνούν την αναπηρία τους και πετυχαίνουν και αριστεύουν όπως όλοι οι άλλοι… Τα καθημερινά τους κατορθώματα αποτελούν έμπνευση για μένα, αφού μας δείχνουν τι μπορεί να πετύχει η δύναμη της θέλησης και η επιμονή”, είπε μετά από αγώνα με την ομάδα με άτομα με ειδικές ανάγκες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

11116

Αφοσιωμένος στους πραγματικούς ήρωες

Ο Πρίγκιπας επίσης είναι πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού του Ντουμπάι. Μία από τις κύριες ευθύνες του είναι να ενθαρρύνει ένα αθλητικό τρόπο ζωής στους νεαρότερους κατοίκους της χώρας του.

Δραστήριος, ανεπιτήδευτος και ενθουσιώδης

Στην καθημερινή του ζωή, ο Πρίγκιπας Hamdan είναι ένας συνηθισμένος τύπος. Για παράδειγμα, του αρέσει να φοράει αθλητικά ρούχα και καπέλα. Επίσης, του αρέσει να συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις στην πόλη, όπως φεστιβάλ γιόγκα και συμμετέχει με ενθουσιασμό στον ετήσιο μαραθώνιο του Ντουμπάι!

111117

Θετικό πρότυπο

Ο Πρίγκιπας δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να δείξει την δύναμη του. Πώς είναι να κάνει κανείς διάλειμμα από τον βασιλικό τρόπο ζωής και να συμμετέχει σε ένα εξουθενωτικό και ασυνήθιστο διαγωνισμό που ονομάζεται Σπαρτιάτικος Αγώνας του Ντουμπάι; Πανεύκολο!

Υποστηρίζοντας τα νεαρά ταλέντα

Ο Σεΐχης Hamdan Al Maktoum είναι αφοσιωμένος φωτογράφος. Έχει ιδρύσει ακόμα και έναν νέο διεθνή διαγωνισμό που ονομάζεται Διεθνές Βραβεία Φωτογραφίας Hamdan. Το βραβείο φτάνει σχεδόν τα $400.000 – το υψηλότερο βραβείο σε διαγωνισμούς τέτοιου τύπου. Ο Πρίγκιπας παρομοιάζει την φωτογραφία με μια ακτίνα ελπίδας που φωτίζει το μονοπάτι για ένα καλύτερο αύριο για όλη την ανθρωπότητα.

Ο πιο περιζήτητος εργένης στον κόσμο

Ο διάδοχος του θρόνου του Ντουμπάι δεν κερδίζει μόνο βραβεία, αλλά είναι και ένας χαμηλών τόνων, έξυπνος και ευγενικός άντρας. Ο ιδανικός Άραβας πρίγκιπας! Σας είπαμε ότι είναι ακόμα ελεύθερος;

 

 

brightside.me,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λατρεμένη ανιψούλα, πήγε τον vεκρό θείο της σε τράπεζα με το καροτσάκι για να υπογράψει δάνειο 3.000 ευρώ – BINTEO

Efi Nika

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του

Efi Nika