Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Μεσσηνία: Ο άγριος καβγάς της 35χρονης με τον σύζυγό της. Τι έδειξε η νεκροτομή

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

35xroniegklima

Θρήνος στο τελευταίο αντίο στην άτυχη 35χρονη μητέρα, Γεωργίαα που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο συτοκίνητό της,  με τραύμα στο κεφάλι από καραμπίνα,  το πρωί της Παρασκευής…

Ωστόσο ακόμη παραμένει μυστήριο η δολοφονία της. Το πτώμα της εντόπισε ο σύζυγό της.

Η Γεωργία λίγη ώρα προτού εκείνη φύγει αναστατωμένη από το σπίτι, της είχε έαν άγριο καυβά με τον 55χρονο σύζυγό της.

Το πρωί της Παρασκευής ο σύζυγός της μαζί με εργάτες, την ώρα που πήγαιναν για ελιές, βρήκαν το πτώμα της μέσα στο αυτοκίνητό της σε αγροτικό δρόμο.

Ο άγριος καβγάς – Δεν με θέλει, με χωρίζει

Η μητέρα και η πεθερά της που μένουν στο ίδιο σπίτι με το ζευγάρι ανέφερσν ότι η 35χρονη έφυγε από το σπίτι έπειτα από έντονο καβγά με τον άνδρα της. Οι δύο ηλικιωμένες φέρεται ότι είπαν στους αστυνομικούς ότι ο τσακωμός τους ήταν τόσο άγριος που έληξε με… σπασμένο το σκρίνιο του σπιτιού!
Η 35χρονη έφυγε από το σπίτι σε έξαλλη κατάσταση γύρω στις 21.00, ενώ μία ώρα αργότερα ο σύζυγός της βγήκε να την ψάξει μαζί με ένα από τα τρία κοριτσάκια τους. Επέστρεψε γύρω στις 23.00 και είπε στην πεθερά και τη μητέρα του ότι δεν κατόρθωσε να βρει τη Γεωργία.

Η μητέρα της δολοφονημένης 35χρονης μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου είπε ότι ήταν παρούσα στον τσακωμό, ο οποίος ξέσπασε για ένα σπασμένο σκρίνιο.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της πεθεράς της, η Γεωργία έφυγε από το σπίτι γύρω στις 9 το βράδυ. Ο άντρας της 35χρονης φέρεται να είπε στην μητέρα του για τον τσακωμό: “Δεν με θέλει, με χωρίζει, με εγκαταλείπει”, ενώ μετέφερε ότι η Γεωργία του είπε: “Δεν σε γουστάρω, θα βρω κάποιον άλλο που να μου αρέσει”.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η γυναίκα δούλευε σκληρά στα χωράφια και ήταν ιδιαίτερα σκληραγωγημένη. Μάλιστα είχε επιστρέψει στις αγροτικές εργασίες δέκα μόλις μέρες μετά τη γέννηση του τελευταίου της παιδιού. Πρόσφατα είχε κάνει εγχείρηση χολής ωστόσο και πάλι επέστρεψε στη δουλειά.

Παράλληλα οι Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης που έγινε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για τα τρία όπλα (δύο καραμπίνες και ένα δίκαννο), τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι του πυροσβέστη συζύγου του θύματος και αναμένονται και τα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των κινητών του ζευγαριού.

Τι έδειξε η νεκροτομή

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από τη νεκροτομή που διενήργησε χθες ο ιατροδικαστής Κορίνθου Νικόλαος Κωτακίδης, η μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών πυροβολήθηκε σχεδόν εξ επαφής ενώ καθόταν στη θέση του οδηγού.

Τα στοιχεία οδηγούν στην εκτίμηση ότι η Γεωργία Φιλοπούλου πυροβολήθηκε με μολυβένιο μονόβολο βλήμα και ο δράστης την πυροβόλησε από τη θέση του συνοδηγού ή έξω από το ανοιχτό παράθυρο του οχήματος, προκαλώντας διαμπερές τραύμα που της διέλυσε το κεφάλι. Η πύλη εισόδου ήταν πίσω από το δεξί αυτί και η πύλη εξόδου στον αριστερό κρόταφο.

www.madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika