Newsitamea.gr
AMEA news ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σ.Κ.Π.

Μεγάλη επιτυχία η επιστημονική εκδήλωση της ΕΕΑΣΚΠ- ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

skp

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η επιστημονική εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δ. Ελλάδας (ΕΕΑΣΚΠ), την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 στις 5.30 μ. μ. σε αίθουσα του ξενοδοχείου ¨ΑΣΤΗΡ¨ στην Πάτρα.

Παρευρέθηκαν πλήθος μελών, φίλων και εκλεκτών καλεσμένων, φορείς της Εκκλησίας και της Πολιτείας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα όλων των καλεσμένων και την ενημέρωσή τους για τις δράσεις της ΕΕΑΣΚΠ από την συντονίστρια της εκδήλωσης και εθελόντρια Κοινωνική Λειτουργό του Σωματείου κα Σοφία Αττάρτ και ακολούθησε η ομιλία-χαιρετισμός της Προέδρου κας Μαργαρίτας Καραγιώργου, όπου ενημέρωσε γενικότερα για τους σκοπούς και στόχους του Σωματείου και για θέματα που απασχολούν τα ΑμΣΚΠ και ευχαρίστησε ξεχωριστά τους καλεσμένους για τη στήριξή τους στο εθελοντικό έργο του Σωματείου.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο εκπρόσωπος της Ι. Μητρόπολης Πατρών και Πρωτοπρεσβύτερος του Ι. Ναού Αγ. Ανδρέα Πατήρ Νικόλαος Σκιαδαρέσης και τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος κ. Τσόλκας Φώτιος, ο Αστυνομικός Υποδ/ντης και εκπρόσωπος Αστ. Διεύθυνσης Αχαΐας κ. Γκίζας Ανδρέας, ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Αγγελόπουλος Γεώργιος, ο καθηγητής Χημείας Πανεπιστημίου Πατρών κ. Ματσούκας Ιωάννης.

ο Δημοσιογράφος-Συγγραφέας και Επίτιμο μέλος της ΕΕΑΣΚΠ κ. Παπαδιονυσίου, Αχιλλέας η Πρόεδρος του Αντιρευματικού συλλόγου Πατρών ¨ΕΛΕΑΝΑ¨ κα Σαλαμαλίκη Μάχη και το μέλος σύμβουλος του Δ.Σ. του Ομίλου Εθελοντών κατά του καρκίνου ¨ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ¨ Ν. Αχαΐας κα Αναγνωστοπούλου Αθανασία.

Ακολούθησε Επιστημονική Ενημέρωση από τη Νευρολόγο, Διευθύντρια Ε.Σ.Υ. της Πανεπιστημιακής Νευρολογικής Κλινικής ΠΓΝ Πατρών κα Ευαγγελία Τσιμπρή με θέμα: Πολλαπλή Σκλήρυνση: Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον.

Η ενημέρωση συνεχίστηκε από την Φυσικοθεραπεύτρια, LLT-OEP Leader, Πρόεδρο Περιφερειακού Τμήματος Αχαΐας και Ηλείας Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών κα Αμαλία Παπαδοπούλου-Μπακρώζη, με θέμα: Πτώσεις και οι επιπτώσεις τους: Η φυσικοθεραπευτική συμβολή.

Ακολούθησαν ερωτήσεις-συζήτηση προς τους ομιλητές από τους παρευρισκόμενους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν καφές , χυμοί και διάφορα εδέσματα και έκλεισε με ελαφρύ δείπνο.

Η εκδήλωση τελέστηκε με την ευγενική χορηγία της «Sanofi-Aventis AEBE» και με δωρεά της «Αν. Μαυρογένης Α.Ε.» και η είσοδος ήταν ελεύθερη προς όλους.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη, τους φίλους, τους εθελοντές, τους φορείς της εκκλησίας και πολιτείας, καθώς και τις εξαίρετες ομιλήτριες και όλους όσους παρευρέθηκαν και συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ακόμη συγχαίρει τη διεύθυνση του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» για την άψογη εξυπηρέτηση των προσκεκλημένων.

Επίσης εύχεται Υγεία, Αγάπη και Καλή Δύναμη σε όλους!

M.M.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea