Newsitamea.gr
AMEA news SPORT AMEA

Με δύο αθλητές η συμμετοχή του Α.Σ. ΑμεΑ “Εν Σώματι Υγιεί’ Βέροιας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2018

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Με δύο αθλητές η συμμετοχή του Α.Σ. ΑμεΑ “Εν Σώματι Υγιεί’ Βέροιας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2018

Με τη συμμετοχή 103 αθλητών και αθλητριών (αριθμός ρεκόρ), από 19 σωματεία απ` όλη την Ελλάδα, διεξάγεται από αύριο έως και τις 8 Μαΐου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia* 2018.

Η κορυφαία εγχώρια διοργάνωση του αθλήματος που έχει χαρίσει στην Ελλάδα τέσσερα μετάλλια σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, θα φιλοξενηθεί στο Kλειστό Γυμν/ριο «Γ. Στεφανόπουλος» (πρώην Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας), που διοργανώνει η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες.

Το σωματείο μας θα συμμετέχει με δύο αθλητές αυτή τη φορά, τον Διαμαντόπουλο Γεώργιο (Kατ. BC2) και τον Ντουμανόπουλο Νικόλαο (Κατ. BC4), που θα αγωνιστούν στο ατομικό της κατηγορίας τους. Για τον Γιώργο είναι η δεύτερη συμμετοχή του, αφού πέρυσι στην παρθενική του εμφάνιση, κατετάγη 31ος στους 39 συμμετέχοντες με 1 νίκη και 2 ήττες στον όμιλο. Για τον Νίκο είναι η πρώτη του συμμετοχή, αφού πέρυσι δε μπόρεσε να αγωνιστεί λόγω της συμμετοχής τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Την αποστολή συμπληρώνουν οι συνοδοί των αθλητών και ο προπονητής της ομάδος κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος.

Διαμαντόπουλος Γιώργος (BC2) & Ντουμανόπουλος Νίκος (ΒC4) οι δύο συμμετοχές του Α.Σ. ΑμεΑ “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2018

 

verianet.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea