Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Μαρκόπουλο: Κηδεύτηκαν μαζί μάνα και κόρη – Δύσκολος ο τελευταίος χρόνος για την 51χρονη

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Στο νεκροταφείο στο Μαρκόπουλο παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος

Ο τραγικός πατέρας είπε το στερνό “αντίο” στην μονάκριβη κόρη του Μαρίνα και στην γυναίκα της ζωής του, Άσπα

Η μητέρα, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, κατακρεούργησε την κόρη της και στην συνέχεια αυτοκτόνησε

Η οικογενειακή τραγωδία που σόκαρε το πανελλήνιο συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου (14.10.2017) – Τι λένε ο ξάδερφος της 51χρονης και ένας πρώην συνάδελφος της στην εκπομπή “Tatiana Live” της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon
Μόνο σε αρχαίες τραγωδίες συναντά κανείς ιστορίες σαν κι αυτή στο Μαρκόπουλο. Μια μάνα να σκοτώνει το ίδιο της το παιδί και να δίνει τέλος στην ζωή της.

Σήμερα παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος της οικογενειακής τραγωδίας στο Μαρκόπουλο με τον πατέρα της οικογένειας να αποχωρίζεται για πάντα την σύντροφο της ζωής του και το σπλάχο του. Που τις έχασε τόσο βίαια και τόσο τραγικά.

Από νωρίς το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται για να αποχαιρετήσουν την 17χρονη Μαρίνα και την 51χρονη Άσπα. Να σταθούν στον τραγικό πατέρα. Οι κηδείες των δυο γυναικών έγιναν στις 15.00 στο Κοιμητήριο Μαρκόπουλου.

Δύσκολος ο τελευταίος χρόνος

Σοκαρισμένος από την οικογενειακή τραγωδία είναι ξάδερφος της 51χρονης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Tatiana Live» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon.

Όπως είπε για την 51χρονη Άσπα: “Ήταν πάντα γελαστή και πρόσχαρη. Ωστόσο, τον τελευταίο χρόνο είχε κάποια ψυχολογικά προβλήματα. Φοβόταν μην πάθει κάτι η ίδια και ο σύζυγός της και μείνει η κόρη της στο δρόμο. Είχε κάποιες φοβίες τον τελευταίο χρόνο…”.

Και πρόσθεσε: “Πρέπει να έγινε κάτι εντελώς ξαφνικά και απρόβλεπτα. Της την έδωσε εκείνη τη στιγμή… Δεν ξέρω τι συνέβη”.

Ακούστε όσα είπαν στην εκπομπή «Tatiana Live», πρώην συνάδελφος της 51χρονης, αλλά και ο ξάδερφός της

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ / www.newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

M M

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou

Σοκ στην Κρήτη: Νόμιζαν ότι πέθανε από καρκίνο σπίτι του, τον κήδεψαν και 2 μέρες μετά αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια

Efi Nika