Η Maria Menounos πέρασε μία αρκετά δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της, καθώς πριν λίγους μήνες, υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλό της. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια ακόμη περνάει το στάδιο της ανάρρωσης, αλλά πάντα έχει στο πλευρό της τον επί 20 χρόνια σύντροφό της, Keven Undergaro, αλλά και τους γονείς της. Μάλιστα, το ίδιο πρόβλημα υγείας αλλά σε πιο κρίσιμο στάδιο αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα και η μητέρα της Menounos.

Η όμορφη Maria, όμως, συνεχίζει κανονικά την ζωή της, πάντα με το χαμόγελο και την αισιοδοξία που την χαρακτηρίζει. Μάλιστα, αποφάσισε να κάνει κάτι τελείως διαφορετικό από την τηλεόραση και να… ανοίξει καντίνα με ελληνικό φαγητό, στο κέντρο της Βοστώνης! Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το νέο της εγχείρημα, το οποίο θα ονομαστεί Marias Greek Kitchen, δηλαδή στα ελληνικά “Η κουζίνα της Μαρίας”, και θα διαθέτει ελληνικό υγιεινό φαγητό. Στη συνέχεια έβγαλε φωτογραφίες όλα τα φαγητά που θα σερβίρει η όμορφη καντίνα, τα οποία φαινόντουσαν αρκετά γευστικά.
«Με μεγάλο ενθουσιασμό σας παρουσιάζω το νέο μου concept, την #MariasGreekKitchen. Ενα concept που το δούλευα πολύ καιρό… Μην με παρεξηγήσετε.  Λατρεύω τα nachos και τα hot dogs, αλλά μερικές φορές θέλω κάτι πιο υγιεινό. Ο στόχος μου ήταν να κάνω το υγιεινό φαγητό απλό σαν ένα παιχνίδι. Όλα τα υλικά είναι βιολογικά, κάτι πολύ σημαντικό για μένα μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε στην οικογένειά μου. Την Δευτέρα θα είμαι εδώ και ελπίζω να σας δω όλους! Η υποστήριξή σας σημαίνει τα πάντα για μένα!” έγραψε, μεταξύ άλλων, στην λεζάντα της φωτογραφίας.
Δες τις φωτογραφίες:

tlife.gr