Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Μαντλίν: Μια γυναίκα το «κλειδί» στην πολύκροτη εξαφάνιση – Μηνύματα μίσους στους γονείς!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η κρατική επιχορήγηση 154.000 λιρών για τις έρευνες εντοπισμού της μικρής Μαντλίν προκάλεσε νέο κύμα αντιδράσεων.

«Δεχόμαστε βομβαρδισμό από μηνύματα μίσους», ήταν το μήνυμα της Kate και του Gerry McCann στην επίσημη σελίδα στο facebook «Find Maddie McCann».

Ήταν πριν από δύο μήνες που η Kate και ο Gerry McCann έκαναν έκκληση να σταματήσουν να τους τρολάρουν. «Είναι τόσο απαίσιο» έλεγαν χαρακτηριστικά. Οικογενειακός φίλος δήλωσε στη Sun πως η Kate και ο Gerry είναι θυμωμένοι και αναστατωμένοι που κάποιοι συνεχίζουν να γράφουν ψευδή και κακόβουλα πράγματα εναντίον τους.

«Κάθε φορά που εμφανίζεται μια θετική ιστορία, τα τρολς τους επιτίθενται. Αυτό γίνεται εδώ και 10 χρόνια. Είναι εξαιρετικά ευγνώμονες για τη συνεχιζόμενη υποστήριξη από το υπουργείο Εσωτερικών και την αστυνομία Met.

Δέχονται πολλά θετικά μηνύματα από ανθρώπους. Αυτός όμως ο πόλεμος το χαλάει και δεν μπορούν πάντα να το αγνοούν».

Μαντλίν: Μια γυναίκα στο στόχαστρο των αρχών

Στο μεταξύ οι αρχές έχουν επικεντρωθεί σε μια γυναίκα μάρτυρα από την ανατολική Ευρώπη. Πιστεύουν ότι ίσως γνωρίζει στοιχεία για την εξαφάνιση της τότε 3χρονης μικρής Μαντλίν. Η γυναίκα ζούσε κοντά στο διαμέρισμα της οικογένειας της μικρής Μαντλίν όταν εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007. Έφυγε από τη χώρα μετά τον θάνατο του συζύγου της.

Με τη νέα επιχορήγηση οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τη γυναίκα που θα μπορούσε να είναι μάρτυρας «κλειδί» για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν. «Μπορεί να έχει δει ή ακούσε κάτι που μπορεί να φαίνεται ασήμαντο αλλά για εμάς θα μπορούσε να αποδειχθεί ζωτικής σημασίας.

Πρέπει να επικοινωνήσει με τις αρχές. Δεν έχει τίποτα να φοβάται» ανέφερε πηγή στη Sun.

Σύμφωνα με άλλο μάρτυρα, η γυναίκα για την επιχείρηση Grange, που ξεκίνησε το 2011, είναι «κλειδί» για την έρευνα. Η αστυνομία εξακολουθεί να πιστεύει ότι η μικρή Μαντλίν μπορεί να έπεσε θύμα αρπαγής κατά τη διάρκεια ληστείας που πήγε στραβά.

Οι γονείς της μικρής Μαντλίν επιμένουν ότι πρέπει να συνεχιστούν οι έρευνες από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί απολύτως τίποτα που να αποδεικνύει ότι η κόρη τους έχει πάθει κακό.

 

Πηγή: Dailymail,newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou