Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μάνα παρέδωσε τον γιο της στην αστυνομία όταν τον έπιασε με κλεμμένο κινητό τηλέφωνο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η Lakesha Robinson, μια μητέρα, άρχισε να έχει υποψίες για τον 15χρονο γιο της, τον Chris Salters, όταν η συμπεριφορά του έδειχνε σαν να έκρυβε κάτι.

Μια μέρα, παρατήρησε πως έπαιζε με ένα κινητό τηλέφωνο που δεν είχε αγοράσει αυτή. Αμέσως αναρωτήθηκε πού το βρήκε, τότε ο Salters της είπε ότι του το έδωσε ένας φίλος. Αλλά Lakesha δεν πίστεψε αυτήν την ιστορία.

Μάνα παρέδωσε τον γιο της στην αστυνομία όταν τον έπιασε με κλεμμένο κινητό τηλέφωνο

Τότε, άρχισε να ψάχνει το δωμάτιο του γιου της και βρήκε κι άλλα αντικείμενα που δεν άνηκαν σε αυτόν. Αλλά μια απόδειξη από τα McDonald ‘s την έκαναν να πάρει την απόφαση να καλέσει την αστυνομία.

Η Lakesha κατάφερε και βρήκε τον ιδιοκτήτη του τηλεφώνου ο οποίος της είπε ότι είχαν σπάσει το φορτηγό του το προηγούμενο βράδυ και του έκλεψαν το κινητό του και τις πιστωτικές του κάρτες. Οι πιστωτικές κάρτες χρησιμοποιήθηκαν κυρίως σε αγορές από τα McDonald ‘s και τα Walmart.

Μάνα παρέδωσε τον γιο της στην αστυνομία όταν τον έπιασε με κλεμμένο κινητό τηλέφωνο

Ήταν δύσκολο γι’ αυτήν τη μητέρα να καταγγείλει τον ίδιο της το γιο, αλλά στο μυαλό της, ήταν η καλύτερη κίνηση, γιατί πλέον ελπίζει ότι θα πάρει το μάθημά του και θα αλλάξει τους τρόπους του όσο είναι ακόμα νωρίς.

Ο γιος της από την άλλη, ζητάει συγγνώμη από τη μητέρα του για την αναστάτωση που της προκάλεσε, και αυτό δείχνει ότι -μάλλον- έβαλε μυαλό!

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika