Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ξεσπάει ξανά ο πατέρας της μικρής Μελίνας – “Είμαι κατάπληκτος με τη νέα βόμβα που έσκασε”!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο θάνατος της μικρής Μελίνας μετά από μία επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια συγκλόνισε την Κρήτη και όχι μόνο.

Ο πατέρας της ξεσπάει και ζητάει οριστικές απαντήσεις…

Ο θάνατος της μικρής Μελίνας και η μακροχρόνια αναμονή για την απόδοση ευθυνών έφτασαν χθες στη βουλή δια στόματος Άδωνι Γεωργιάδη στο περιθώριο της συζήτησης για το σκάνδαλο της Novartis.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επέρριψε ευθύνες τόσο στον Πρωθυπουργό όσο και στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο αλλά και τη γενική επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι η κ. Παπασπύρου «κρατά στα συρτάρια της» το πόρισμα για το θάνατο τετράχρονου κοριτσιού στην Κρήτη κατά την διάρκεια χειρουργικής επέμβασης στην οποία συμμετείχε συγγενής του υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Το ξέσπασμα του πατέρα της μικρής Μελίνας

Την ίδια στιγμή με φόντο τα όσα ειπώθηκαν χθες στη βουλή ο τραγικός πατέρας μίλησε για «νέα βόμβα» που σκάει για την οικογένειά του, καθώς η νέα αυτή αποκάλυψη ήρθε ως «κεραυνός» για την οικογένειά του, η οποία μαθαίνει από την τηλεόραση ότι υπάρχει πόρισμα, που κρύβεται στα συρτάρια γιατί φέρει ίσως ένα βαρύ όνομα.

«Είμαι κατάπληκτος, με τη νέα βόμβα που έσκασε. Τι άλλο να πω πια;» δηλώνει και όπως φαίνεται η οικογένεια είναι αποφασισμένη να έρθει σε επικοινωνία με τον Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και να ζητήσει το φάκελο που αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον άδικο χαμό της Μελίνας.

Αυτή ήταν η μικρή Μελίνα

Ο θάνατος της μικρής Μελίνας είχε προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο με τους γονείς της να κινούν τις διαδικασίες ζητώντας δικαίωση για το χαμό της.

Η τετράχρονη «έσβησε» στις 29 Δεκεμβρίου του 2015 μετά από μία επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια στη μύτη στο Βενιζέλειο.

Στην υπόθεση εμπλεκόταν και η αναισθησιολόγος του χειρουργείου και ξαδέρφη του Πολάκη αλλά τελικά αθωώθηκε.

Ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού με ανάρτησή του στο Facebook τον περασμένο Δεκέμβριο, αναφέρεται στο χρονικό της τραγωδίας και τονίζει ότι δύο χρόνια μετά τον θάνατο της δεν έχει γίνει ακόμα το δικαστήριο.

www.newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάγωσαν οι συγγενείς του νεκρού: Τους είπαν ότι πέθανε από καρκίνο, τον ξέθαψαν & τελικά αποδείχθηκε δολοφονία

Efi Nika

Έτσι και πας… χώρισες: Τα 2 «απαγορευμένα» ελληνικά νησιά για ζευγάρια, με το μεγαλύτερο ποσοστό χωρισμών – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Προσοχή: Φορτίζεις το κινητό σου στο αυτοκίνητο; Δεν υπάρχει χειρότερο λάθος, σοβαρός κίνδυνος

Efi Nika