Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ξεσπά ο Φίλιππος Σοφιανός: Αυτή είναι η αλήθεια για την υγεία μου!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

«Τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για σοβαρό πρόβλημα στην υγεία μου και για νοσηλεία μου στην μονάδα εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Καλαμάτας, είναι εντελώς αναληθή» δήλωσε o γνωστός ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός.

Ο κ. Σοφιανός μάλιστα συνεχίζει λέγοντας ότι «η πλήρης αλήθεια είναι ότι υποβλήθηκα σε στεφανιογραφία, για καθαρά προληπτικούς λόγους, τα αποτελέσματα της οποίας μάλιστα, ήταν άριστα. Νοσηλεύτηκα σε απλό δωμάτιο του νοσοκομείου όπως προβλέπεται από την διαδικασία  πριν και μετά από κάθε τέτοια εξέταση.

Με την ευκαιρία μάλιστα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καρδιολόγους κυρίους Κουδούνη, Κλουφέτο, Αντωνακόπουλο, το νοσηλευτικό προσωπικό  και τον διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργο Μπέζο, που κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το νοσηλευτικό ίδρυμα να είναι πρότυπο, παρέχοντας υψηλή ιατρική φροντίδα.

Καθόλου “δύσκολες” ώρες υγείας δεν αντιμετωπίζω λοιπόν, αντιθέτως απολαμβάνω τις ομορφιές της ιδιαίτερης πατρίδας μου, της Καλαμάτας και βρίσκομαι μάλιστα στη διαδικασία προετοιμασίας θεατρικής παράστασης».

Κατέληξε, δε, λέγοντας ότι «είναι λυπηρό να αναδημοσιεύονται με τέτοια ένταση και τέτοια ταχύτητα, χωρίς καμία διασταύρωση, τέτοιου είδους πληροφορίες που έγιναν αιτία να ανησυχήσουν πολλοί άνθρωποι του φιλικού και κοινωνικού μου περιβάλλοντος».

 

eleftheriaonline.gr,madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou